server 93.91.240.157:27267
Ahoj po přechodu na 1.5.1 se mi na servru vyplo pvp a nevím proč.Mám třeba PVP arenu a v ní to jde.Arena má vytvořen region ve kterém je pvp povoleno.Ale když zkusím vytvořit region s pvp někde jinde tak to nejde.Nevíte někdo poradit co mi mohlo zakázat pvp?Keré pluginy by mohli vypínat PVP?
Děkuji za pomoc
vyplo se mi PVP
-
fantomas2
- Kontaktovat uživatele:
Re: vyplo se mi PVP
./region flag menoregionu pvp allow - skus ešte v serverproperties pvp true
Tvorba web stránok zdarma pro velké herné portály, ozvi se SZ.
-
Tomkula
v server.properties povoleno
region flag pvp allow
a stále nejde
region flag pvp allow
a stále nejde
-
Smexhy
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
Tomkula píše:Keré pluginy by mohli vypínat PVP?
A ako zistíme aké máš pluginy na serveri? Nie sme jasnovidci...
-
Tomkula
Tyto pluginy mám na servru
Plugins (36): FakaHedaMinequery, WorldEdit, NoCheatPlus, MaintenanceMode, Vault, Multiverse-Core, PermissionsEx, PlayTimeV2, LWC, WorldGuard, dynmap, boosCooldowns, AutoMessage, EndReset, pvparena, HawkEye, BKCommonLib, Votifier, AsknElevators, MobArena, GAListener, EnchantBroadcaster, Essentials, PrefixedPlayerlist, LagMeter, Jobs, WorldBorder, EssentialsSpawn, CreativeGates, xAuth, NoLagg, EssentialsChat, BattleArena, Residence, ArenaSpleef, ChestShop
Plugins (36): FakaHedaMinequery, WorldEdit, NoCheatPlus, MaintenanceMode, Vault, Multiverse-Core, PermissionsEx, PlayTimeV2, LWC, WorldGuard, dynmap, boosCooldowns, AutoMessage, EndReset, pvparena, HawkEye, BKCommonLib, Votifier, AsknElevators, MobArena, GAListener, EnchantBroadcaster, Essentials, PrefixedPlayerlist, LagMeter, Jobs, WorldBorder, EssentialsSpawn, CreativeGates, xAuth, NoLagg, EssentialsChat, BattleArena, Residence, ArenaSpleef, ChestShop
-
Smexhy
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
Keď udieraš hráča tak mu neuberá životy alebo napíše niečo ako You are not in PvP a pod. ?
-
Tomkula
Když do někoho bouchnu tak mi to nepíše nic.PVP je povoleno ale nikomu nic neudělám.
-
AleX97
- Kontaktovat uživatele:
Problém bude nejspíš ve WorldGuardu, zkus ho kompletně promazat a pak následně zkusit /rg flag __global__ pvp allow
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Zkontroluj si v Control panelu nastavení serveru. Pokud tam je vypnuté PvP, je možné, že se toto nastavené aplikuje do hry.
Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/-
Tomkula
v controlpanelu mam PVP true