server 93.91.240.157:27267
Ahoj po přechodu na 1.5.1 se mi na servru vyplo pvp a nevím proč.Mám třeba PVP arenu a v ní to jde.Arena má vytvořen region ve kterém je pvp povoleno.Ale když zkusím vytvořit region s pvp někde jinde tak to nejde.Nevíte někdo poradit co mi mohlo zakázat pvp?Keré pluginy by mohli vypínat PVP?
Děkuji za pomoc
vyplo se mi PVP
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: vyplo se mi PVP
./region flag menoregionu pvp allow - skus ešte v serverproperties pvp true
Tvorba web stránok zdarma pro velké herné portály, ozvi se SZ.
-
v server.properties povoleno
region flag pvp allow
a stále nejde
region flag pvp allow
a stále nejde
-
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
Tomkula píše:Keré pluginy by mohli vypínat PVP?
A ako zistíme aké máš pluginy na serveri? Nie sme jasnovidci...

-
Tyto pluginy mám na servru
Plugins (36): FakaHedaMinequery, WorldEdit, NoCheatPlus, MaintenanceMode, Vault, Multiverse-Core, PermissionsEx, PlayTimeV2, LWC, WorldGuard, dynmap, boosCooldowns, AutoMessage, EndReset, pvparena, HawkEye, BKCommonLib, Votifier, AsknElevators, MobArena, GAListener, EnchantBroadcaster, Essentials, PrefixedPlayerlist, LagMeter, Jobs, WorldBorder, EssentialsSpawn, CreativeGates, xAuth, NoLagg, EssentialsChat, BattleArena, Residence, ArenaSpleef, ChestShop
Plugins (36): FakaHedaMinequery, WorldEdit, NoCheatPlus, MaintenanceMode, Vault, Multiverse-Core, PermissionsEx, PlayTimeV2, LWC, WorldGuard, dynmap, boosCooldowns, AutoMessage, EndReset, pvparena, HawkEye, BKCommonLib, Votifier, AsknElevators, MobArena, GAListener, EnchantBroadcaster, Essentials, PrefixedPlayerlist, LagMeter, Jobs, WorldBorder, EssentialsSpawn, CreativeGates, xAuth, NoLagg, EssentialsChat, BattleArena, Residence, ArenaSpleef, ChestShop
-
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
Keď udieraš hráča tak mu neuberá životy alebo napíše niečo ako You are not in PvP a pod. ?
-
Když do někoho bouchnu tak mi to nepíše nic.PVP je povoleno ale nikomu nic neudělám.
-
- Kontaktovat uživatele:
Problém bude nejspíš ve WorldGuardu, zkus ho kompletně promazat a pak následně zkusit /rg flag __global__ pvp allow
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Zkontroluj si v Control panelu nastavení serveru. Pokud tam je vypnuté PvP, je možné, že se toto nastavené aplikuje do hry.

-
v controlpanelu mam PVP true