Zdravím,
ohraničil jsem mapu přes WorldBorder příkazem /wb set 20000 a následně vyrendroval, jenže teď je ta mapa moc velká a potřeboval bych ji o něco zmenšit. Nastavil jsem to teď na 15000, ale potřeboval bych všechny ty chunky za tim odstranit a ideální by bylo, kdyby se to ořízlo přímo na serveru, protože ta mapa má cc 8 GB a na stahování přes FTP je moc velká. Prosil bych buď o radu nebo jestli by mi s tim někdo pomohl, za pomoc bych mohl případně poskytnout VIP.
Děkuji.
Karmu udělím!
Oříznutí mapy
- Brky
-
Re: Oříznutí mapy
Jenže to bude strašně na dlouho a nejspíš s tim schodím i server, ikdyž budu mít //fast.
- Brky
Vím, ale jinak to asi nepůjde .. skus přenést stavby a nech si vygenerovat novou mapu ..
Jediné 2 věci které bych ti poradil ..
Jediné 2 věci které bych ti poradil ..
[b]Pokud ti někdo pomohl, dej mu KARMU
[/b

-
Napadlo mě toto:
Vzal bych si ze zálohy té mapy složku region. otevřel ji a podíval se na názvy. Potom bych si vzal z vyrenderované mapy složku region a odstranil bych ty soubory s chunky, které tam nejsou v té staré složce, tim by se mi zachovaly stavbya mapa by nebyla vyrendrovaná, byly by tam jen ty chunky, co se mi vygenerovaly predtim, ne?
Vzal bych si ze zálohy té mapy složku region. otevřel ji a podíval se na názvy. Potom bych si vzal z vyrenderované mapy složku region a odstranil bych ty soubory s chunky, které tam nejsou v té staré složce, tim by se mi zachovaly stavbya mapa by nebyla vyrendrovaná, byly by tam jen ty chunky, co se mi vygenerovaly predtim, ne?
- Huurcz
cz_martin_k píše:Napadlo mě toto:
kazda mapa se ti vygeneruje jinak... takze objekty muzou byt v pod povrchem nebo i ve vode, ve vzduchu, nebo ti server hodi error leda ze vygenerujes uplne stejnou mapu podle seed ale ani to neni jiste zatim jsem takovou zkusenost nemel
asi nejlepsi jak uz tu bylo psano je zalohovat stavby pres WE

- LavorekCZ
- Kontaktovat uživatele:
/wb [worldname] trim [freq] [pad] - trim off extra chunks for this world, beyond the border. The freq value is the number of chunks per second it will try to check (default 5000). The pad value is how much of a buffer to keep beyond your borders (default 208, should keep any more chunks from being generated by players).
Pomohl ti někdo? Pak určitě bude rád, když mu zvedneš karmu!
not sure
not sure
-
LavorekCZ, mohl by si to, prosím, trochu vysvětlit a česky?
Děkuji moc.
//EDIT: Tak teda stačí ohraničit svět na velikost, kterou chci a pak dát: /wb [worldname] trim a za to nemám dávat nic, to je nastavené defaultně. A nejlépe to dát na noc, ne?
Děkuji moc.
//EDIT: Tak teda stačí ohraničit svět na velikost, kterou chci a pak dát: /wb [worldname] trim a za to nemám dávat nic, to je nastavené defaultně. A nejlépe to dát na noc, ne?
- Brky
LavorekCZ píše:/wb [worldname] trim [freq] [pad] - trim off extra chunks for this world, beyond the border. The freq value is the number of chunks per second it will try to check (default 5000). The pad value is how much of a buffer to keep beyond your borders (default 208, should keep any more chunks from being generated by players).
/wb [jméno světa] trim [Frekvence] [pad(nevím co je

[Freq] je číslo chunků za sekundu kter se pokusí zkontrolovat (5000 je základní číslo). [Pad] hodnote je jak moc ''zarážečů'' je nutno pro udržení tvých hranic. (základní 208, můžeš zachovat i další chunky, které se začnou generovat od hráče.)
Asi vše

[b]Pokud ti někdo pomohl, dej mu KARMU
[/b

-
Díky moc, už to mám, trvalo to jen chviličku, dávám ti karmu!