Pluginy,banlist a MYSQL

Technická podpora k herním serverům Counter-Strike: Global Offensive
nikynikynson

Pluginy,banlist a MYSQL

#1 Příspěvekod nikynikynson » 31 říj 2014, 11:12

Server: 85.131.163.196:27919

Zdravím,

predovšetkým by som chcel poďakovať Fakahede za skvelé služby, ktoré ponúka. Len že aj tu sa občas vyskytne , že užívateľ si ten server nevie nastaviť alebo je to pre neho veľmi zložité. Prejdem k problémom , ktoré u mňa pretrvavajú a neviem si s nimi dať rady.

1.Pluginy

- aj keď pluginy nahrajem do prislušných súborov uvedených na FTP , podľa návodu spravím aj tak mi nefungujú ako napr. roundsound včera mi ešte išli normálne ale dnes mi nejdu
- pri niektorých pluginoch potrebujem zmeniť cvary ale tie neviem kde mám vôbec na FTP hľadať

2. Banlist
- robil som ho podľa návodu, prepájal s MYSQL dobre napísal heslo,meno atď, lenže v konzole vypisuje chybu , že tabuľku nemôže vôbec najsť lebo neexistuje
- snažil som sa aj pripojiť do phpmyadmin aby som ju pridal manuálne žial neuspešne

Ďakujem za prečítanie a za Váš čas,

Nikynikynson

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

Re: Pluginy,banlist a MYSQL

#2 Příspěvekod Mysteria » 31 říj 2014, 11:49

1. Chyby pluginů jsou ve složce addons/sourcemod/log/error_log<datum>.log, tam se dozvíš proč něco někdy nejde.
Co see týká nastavování příkazů, tak buď si plugin vygeneruje vlastní config, pak bude v cfg/sourcemod/<název pluginu>.cfg nebo si ho může vygenerovat nějak nestandardně a pak může být prakticky kdekoliv (mělo by být napsáno v instalaci pro plugin) a nebo si ho nevygeneruje vůbec a pak ty příkazy musíš psát třeba do server.cfg manuálně sám.

2. Nainstaluj SourceBans přes CP, tam by to mělo být víceméně bez problémů.

nikynikynson

#3 Příspěvekod nikynikynson » 01 lis 2014, 13:20

Sourcebans už mi ide teraz mam problém s pluginmi pridal som si tam roundsound plugin vcera mi išiel dnes už znove nejde...

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Mysteria » 01 lis 2014, 16:10

Tak sem hoď ten error log z toho souboru, co jsem ti napsal výše.

Zpět na „Counter-Strike: Global Offensive“