Server: 85.131.163.196:27919
Zdravím,
predovšetkým by som chcel poďakovať Fakahede za skvelé služby, ktoré ponúka. Len že aj tu sa občas vyskytne , že užívateľ si ten server nevie nastaviť alebo je to pre neho veľmi zložité. Prejdem k problémom , ktoré u mňa pretrvavajú a neviem si s nimi dať rady.
1.Pluginy
- aj keď pluginy nahrajem do prislušných súborov uvedených na FTP , podľa návodu spravím aj tak mi nefungujú ako napr. roundsound včera mi ešte išli normálne ale dnes mi nejdu
- pri niektorých pluginoch potrebujem zmeniť cvary ale tie neviem kde mám vôbec na FTP hľadať
2. Banlist
- robil som ho podľa návodu, prepájal s MYSQL dobre napísal heslo,meno atď, lenže v konzole vypisuje chybu , že tabuľku nemôže vôbec najsť lebo neexistuje
- snažil som sa aj pripojiť do phpmyadmin aby som ju pridal manuálne žial neuspešne
Ďakujem za prečítanie a za Váš čas,
Nikynikynson
Pluginy,banlist a MYSQL
-
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pluginy,banlist a MYSQL
1. Chyby pluginů jsou ve složce addons/sourcemod/log/error_log<datum>.log, tam se dozvíš proč něco někdy nejde.
Co see týká nastavování příkazů, tak buď si plugin vygeneruje vlastní config, pak bude v cfg/sourcemod/<název pluginu>.cfg nebo si ho může vygenerovat nějak nestandardně a pak může být prakticky kdekoliv (mělo by být napsáno v instalaci pro plugin) a nebo si ho nevygeneruje vůbec a pak ty příkazy musíš psát třeba do server.cfg manuálně sám.
2. Nainstaluj SourceBans přes CP, tam by to mělo být víceméně bez problémů.
Co see týká nastavování příkazů, tak buď si plugin vygeneruje vlastní config, pak bude v cfg/sourcemod/<název pluginu>.cfg nebo si ho může vygenerovat nějak nestandardně a pak může být prakticky kdekoliv (mělo by být napsáno v instalaci pro plugin) a nebo si ho nevygeneruje vůbec a pak ty příkazy musíš psát třeba do server.cfg manuálně sám.
2. Nainstaluj SourceBans přes CP, tam by to mělo být víceméně bez problémů.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
Sourcebans už mi ide teraz mam problém s pluginmi pridal som si tam roundsound plugin vcera mi išiel dnes už znove nejde...
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem hoď ten error log z toho souboru, co jsem ti napsal výše.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
Zpět na „Counter-Strike: Global Offensive“