Nový komunikačný software... Lepší než skype

Pokec o čemkoliv ostatním
Smexhy
Věk: 25
Kontaktovat uživatele:

Nový komunikačný software... Lepší než skype

#1 Příspěvekod Smexhy » 10 dub 2014, 07:27

Väčšine z nás sa už asi nepáči terajší Skype...uznajme, že to už nie je to čo bývalo. Preto som sa rozhodol hľadať lepšiu alternatívu tohoto softwaru ktorý pred rokmi odkúpil Microsoft a už sa to len zhoršovalo. Možno ste už aj hľadali niečo podobné ale predsa len odlišné a lepšie ako skype, ale nenašli ste...no mne sa to konečne podarilo! Preto som Vám chcel ukázať novú lepšiu možnosť komunikácie aj bez reklám a plno kids. Tento program je momentálne v BETA verzii a vyvíja sa, preto ak sa objavia chyby budte trpezliví a čakajte na update či fixáciu. Program sa mi javil zo všetkých najlepší a designovo najkrajší, preto som si ho vybral. Ak sa vám program tiež zapáči, neváhajte si ho stiahnuť a vyskúšať. Všetky informácie + download nájdete na oficiálnom webe http://www.razerzone.com/comms Ak máte nejaké otázky ktoré tam nenájdete, kľudne sa opýtajte, budem sa snažiť Vám odpovedať ;)
-SmeXhy

PS: Chcel by som ešte na záver dodať, že tento program je možné prepojiť na mobil cez OS Android. Na iOS to bude možné v priebehu tohoto mesiaca. Najlepšie na prepojení je to, že ak Vám niekto bude volať na mobil, môžete ho odmietnuť cez počítač...to isté platí s SMSkami...však to skúste ;)

Obrázek

zdenda204
Věk: 36

Re: Nový komunikačný software... Lepší než skype

#2 Příspěvekod zdenda204 » 10 dub 2014, 08:07

Jak je to s náročností? Je to náročnější než skype?
Jinak to vypadá celkem fajn, ale zase donutit aby ostatní přešli ze skypu na toto.
Přijímám zakázky na skripty/pluginy v PHP/Javě za malý poplatky! A kup mi sušenku :) Obrázek Obrázek
⇨Projekt Market⇦

Qefik
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvekod Qefik » 10 dub 2014, 08:33

Na co to převážně využíváš? Ja skype nepustil přes rok, pro textovou komunikaci používám buď Facebook (kamarádi) a nebo Steam (všichni lidé kolem her ho mají a používají, pokud to nejsou opravdu malé děti). Pokud si chci pokecat verbálně, používám TS3, nevytěžuje linku, slyšíš jen když někdo mluví a nepotřebuješ se nikde registrovat, dvakrát klikneš a jsi přímo v místnosti. Jedina nevýhoda je nutnost si ho správně nastavit, což někomu dělá problém, ale s asistencí to zvládne skoro každý.

EDIT: Jen jsem proletěl funkce toho softu, je to hodne podobné Steamu, takže nevidím důvod, proč nevyužívat již odzkoušenou platformu s velkou komunitou a mnoha funkcemi navíc.
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

Smexhy
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Smexhy » 10 dub 2014, 13:43

Zdenda: Je to niečo ako skype/TS/Steam ...ale lepšie v zmysle bez reklám a pod. a určite to nie je náročnejšie než skype, práve preto som naň prešiel...resp. ho viac používam ako Skype
Qefik: Využívam to prevažne ako skype, na komunikáciu hovory a skupiny. Facebook je moc osobný aby som ho dával každému a skype ako som už spomenul - reklamy všade a každý update čím ďalej tým horší. Je to podobné steamu, ale cez steam nemôžeš volať a vytvárať skupiny niečo ako na skype. Inak je to podobné, že si cez to prepojíš hru na steame toť vše. Samozrejme ani toto nevyťažuje linku a v tom som našiel dosť podstatný rozdiel od skypu. Taktiež je to založené na to, že počuješ to čo hovoria alebo tzv. funkcia push to talk. Volať môžeš v skupine alebo osobitne ako to je aj na skype. A ak by som sa mal vrátiť k tomu steamu je to prevažne len na hry, nie na komunikáciu. RazerComms obsahuje iba prepojenie s hrou a to tú, že ak niekto hrá danú hru na steame, ukáže to danej osobe správu čo ten človek hrá.

Nastavovanie je jednoduché a vidím v tom dobrý potenciál do budúcnosti a dúfam, že to raz predbehne dnešný skype :) Ako som už spomínal proti skype som nič nemal až kým to odkúpil Microsoft. Preto táto varianta. Samozrejme, je to len beta, takže kým vyjde oficiálna verzia, treba si počkať....kto vie koľko zaujímavých vecí a vylepšení tam ešte bude ;)

zdenda204

#5 Příspěvekod zdenda204 » 10 dub 2014, 17:44

Ale pořád je tu to velký mínus. Všichni mají skype a mají své přátele co mají skype a nebude se nikomu chtít přecházet :)
PS.: Na steamu jde taky volat a dělat skupiny ;)
Přijímám zakázky na skripty/pluginy v PHP/Javě za malý poplatky! A kup mi sušenku :) Obrázek Obrázek
⇨Projekt Market⇦

Smexhy
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod Smexhy » 10 dub 2014, 19:55

Skupiny áno, ale nie také ako na skype...a o prechádzaní...je to len otázkou času kým Microsoft odrovná skype úplne a už naň nebude chcieť nik chodiť tak či tak...my sme to urobili skôr a prešli rovno nech si na to zvykneme ;)

Qefik
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvekod Qefik » 10 dub 2014, 20:05

Nechápu co pořád brečíte, že Microsoft je největší zlo... Já jsem si ten Skype pustil, nepřijde mi to vůbec špatný, prostě jde vývoj dopředu, tak nebuďte tak konzervativní...

Jak jsem již napsal, tento soft podle mě nemá budoucnost, trumfnout Steam se mu nepodaří, takovou základnu lidí si prostě nezíská, nevidím u něj žádnou výhodu nebo věc, která by mě donutila to používat.
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

zdenda204

#8 Příspěvekod zdenda204 » 10 dub 2014, 20:17

Můžeš mi prosimtě říct, jaká reklama ti na skypu tak vadí?
Teď jsem nainstalovat tady tu appku a tam všude na spodku reklamy od Razeru - stejně jako na skypu.
⇨Projekt Market⇦

Cernokneznik
Věk: 27
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvekod Cernokneznik » 10 dub 2014, 20:27

Ty tam necpeš refferál, reklamu na váš server, ani tlačítko s prosbou o peníze? Bože smexhy, jsi to vůbec ty?
Elkia.club - A gaming club with it's own vanilla survival Minecraft server!
Obrázek apply here

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvekod Mysteria » 10 dub 2014, 20:47

Tvrdit, že Skype zanikne je víc než troufalé. Samozřejmě pár MS haterů to asi nepřekouslo, že to koupil MS, ale ty nikoho nezajímají. Dokud jej bude používat X desítek (stovek) milionů lidí, tak si můžeš přecházet na co chceš, ale budeš si tam povídat maximálně tak akorát sám se sebou. Ty prostě nemůžeš používat co chceš, musíš používat to, co používá většina tvých známých nebo mít nainstalováno úplně všechno. :)

Zpět na „Off topic“