Zdenda: Je to niečo ako skype/TS/Steam ...ale lepšie v zmysle bez reklám a pod. a určite to nie je náročnejšie než skype, práve preto som naň prešiel...resp. ho viac používam ako Skype
Qefik: Využívam to prevažne ako skype, na komunikáciu hovory a skupiny. Facebook je moc osobný aby som ho dával každému a skype ako som už spomenul - reklamy všade a každý update čím ďalej tým horší. Je to podobné steamu, ale cez steam nemôžeš volať a vytvárať skupiny niečo ako na skype. Inak je to podobné, že si cez to prepojíš hru na steame toť vše. Samozrejme ani toto nevyťažuje linku a v tom som našiel dosť podstatný rozdiel od skypu. Taktiež je to založené na to, že počuješ to čo hovoria alebo tzv. funkcia push to talk. Volať môžeš v skupine alebo osobitne ako to je aj na skype. A ak by som sa mal vrátiť k tomu steamu je to prevažne len na hry, nie na komunikáciu. RazerComms obsahuje iba prepojenie s hrou a to tú, že ak niekto hrá danú hru na steame, ukáže to danej osobe správu čo ten človek hrá.
Nastavovanie je jednoduché a vidím v tom dobrý potenciál do budúcnosti a dúfam, že to raz predbehne dnešný skype

Ako som už spomínal proti skype som nič nemal až kým to odkúpil Microsoft. Preto táto varianta. Samozrejme, je to len beta, takže kým vyjde oficiálna verzia, treba si počkať....kto vie koľko zaujímavých vecí a vylepšení tam ešte bude