bylo mi jasné že tento odpad napíšeš a budeš si nahánět příspěvky. Zkrátka, dělal jsem na tom několik hodin, práce byla daná ale ty sis stále dokola vymýšlel nějaké další blbosti, ty jsem ti stále dělal a dělal a dělal, vše fungovalo. Myslím že tady NIKOHO ani Kakáče tohle nebude bavit a každý se na tebe vyprdne po několika těchto tvých výstupech. Pokud říkáš mému záchvatu to, že mi na serveru, kde jsem ti to spravoval si mi urážel, potom se chováš jak malý nerozumný kluk je to opravdu, opravdu složité..
Napsal jsem své zkušenosti s tímto člověkem, kdo mi chce věřit ať věří, na opačnou stranu kdo nechce tak nemusí. Ale přeci jenom 500kreditů = 500kč, kdo by tohle jen tak nabízel:) pokud někde dohledám komunikaci s tímto člověkem, tak vám jí sem okopíruji.
Jinak, Kakaku by ti to dokázal udělat a tomu věřím, bohužel kvůli několika neshodám které se týkaly různých věcí z Virtuallife se příliš nemusíme..ale třeba se jednou budem zas bavit a já bych o to měl zájem..proto Kakáče doporučit mohu v určitých věcech.
btw: pokud ses zasmál tomu, že mam dinamickou IP adresu, a nechci dělat reklamu na serverech tak jsi s prominutím totální idi*t. Nikdo není jako ty, aby si musel dělat reklamu na serverech, které jsou nějaké slavnější, jedňak to nepomáhá v žádném případě a taky je to dosti ubohé toto dělat. Když mi někdo dá reklamu na mém serveru, občas se ho ptam proč to dělá, když je to k ničemu a on že za to dostane VIP tak kde to jsme potom:)
Jinak kdo mu chce opravdu pomoct, opravdu chtějte od něj zálohu třeba polovinu, jinak máte opravdu velkou šanci, že dopadnete jako já to je odebrání práv a vymazání na skypeopravdu se tomu musím zasmát, když měsíčně nastavim cca 3-4 servery a přijdu si na nějaké ty koruny a pak tohle
budeš si nahánět příspěvky
Jo aha já si tim že jsem ti odepsal naháním příspěvky

Zkrátka, dělal jsem na tom několik hodin, práce byla daná ale ty sis stále dokola vymýšlel nějaké další blbosti
Neposlal jsem ti jentak náhodou txt kde si měl všechny ty práce? Já jen že jsem ti jen připomínal abys je udělal.
kde jsem ti to spravoval si mi urážel
Já jsem tě urážel? Neřekl bych jen, když si přišel na server a jeden hráč se ptal kdo si tak jsem napsal "pluginmaster" a ty ses divné rozbrečel tak jako..

Ale přeci jenom 500kreditů = 500kč, kdo by tohle jen tak nabízel:)
Tak kreditů na fakahedě mam opravdu dost a víceméně to jsou jen penízky za prémka který jsem kdysi na serveru prodal

pokud ses zasmál tomu, že mam dinamickou IP adresu, a nechci dělat reklamu na serverech tak jsi s prominutím totální idi*t
No víš tady je problém že já se nesmál tomu, že neděláš reklamu na jiných serverech, ale jen jsem zasmál 3 věcem za 1.Že tě něco takovýho vůbec napadlo za 2. že se nezapomeneš zmíňit že máš dynamickou IP (velkej kluk) za 3.že ty asi máš dinamickou IP s měkkym I
dopadnete jako já to je odebrání práv a vymazání na skype
Po těch tvých výstupech, že 2x si se na mě vysral a ještě sis mě ty sám vymazal na skypu jsem ti dal poslední šanci a tys sní naložil tak, že si byl 2 dny offline tak určitě budu čekat než se milostivej pán dosere na skype a k práci...
opravdu chtějte od něj zálohu
Tak samozřejmě není problém, ale zálohu nebo klidně i celou částku dám už opravdu jen vyloženě někomu kdo tady na tom foru už nějakej ten rok je a je vidět že se sakra vyzná tak klidně bych mu to dal všechno předem, jelikož takovým lidem se dá věřit, ale když mi pak napíše někdo s pár příspěvkama, že chce něco předem tak to určitě, já mu to dám a on si řekne, že už má to co chtěl a akorát se na mě vykašle...
matyasvane --> Máš pravdu taky jsem mu pomohl dal jsem mu tam důležité pluginy + všechny do Češtiny všechny nastavil v configu. A stejně mi nedal kredity, které mi měl dát !
Dovol jakub1000 abych tě seznámil stim za koho jsem tě vyměnil -> matyasvane.
Protože si mi jako první napsal ty a řekl jsem si že to stebou zkusim no po pár minutách mi bylo jasný, že nebudeš ten pravej pro to co chci tak jsem tě vyměnil za matyasvane.
Jinak "důležitý pluginy" no to sis teda dal práci těch pár minut cos mi na tom serveru něco dělal.
To je asi vše co bych na to řekl, prostě já nejsem nějaká čorky co využije a nic za to nedá to opravdu ne, ale nemám rád lidi, kteří si myslí, že všechno umí a nakonec se ukáže že neuměj nic.