Hledám PluginMastera - 500 kreditu.

Pokec o čemkoliv ostatním
ZeDDy

Re: Hledám PluginMastera - 500 kreditu.

#11 Příspěvekod ZeDDy » 05 říj 2013, 17:59

bylo mi jasné že tento odpad napíšeš a budeš si nahánět příspěvky. Zkrátka, dělal jsem na tom několik hodin, práce byla daná ale ty sis stále dokola vymýšlel nějaké další blbosti, ty jsem ti stále dělal a dělal a dělal, vše fungovalo. Myslím že tady NIKOHO ani Kakáče tohle nebude bavit a každý se na tebe vyprdne po několika těchto tvých výstupech. Pokud říkáš mému záchvatu to, že mi na serveru, kde jsem ti to spravoval si mi urážel, potom se chováš jak malý nerozumný kluk je to opravdu, opravdu složité..

Napsal jsem své zkušenosti s tímto člověkem, kdo mi chce věřit ať věří, na opačnou stranu kdo nechce tak nemusí. Ale přeci jenom 500kreditů = 500kč, kdo by tohle jen tak nabízel:) pokud někde dohledám komunikaci s tímto člověkem, tak vám jí sem okopíruji.

Jinak, Kakaku by ti to dokázal udělat a tomu věřím, bohužel kvůli několika neshodám které se týkaly různých věcí z Virtuallife se příliš nemusíme..ale třeba se jednou budem zas bavit a já bych o to měl zájem..proto Kakáče doporučit mohu v určitých věcech. :)

btw: pokud ses zasmál tomu, že mam dinamickou IP adresu, a nechci dělat reklamu na serverech tak jsi s prominutím totální idi*t. Nikdo není jako ty, aby si musel dělat reklamu na serverech, které jsou nějaké slavnější, jedňak to nepomáhá v žádném případě a taky je to dosti ubohé toto dělat. Když mi někdo dá reklamu na mém serveru, občas se ho ptam proč to dělá, když je to k ničemu a on že za to dostane VIP tak kde to jsme potom:)

Jinak kdo mu chce opravdu pomoct, opravdu chtějte od něj zálohu třeba polovinu, jinak máte opravdu velkou šanci, že dopadnete jako já to je odebrání práv a vymazání na skype :lol: opravdu se tomu musím zasmát, když měsíčně nastavim cca 3-4 servery a přijdu si na nějaké ty koruny a pak tohle :D

budeš si nahánět příspěvky

Jo aha já si tim že jsem ti odepsal naháním příspěvky :D Tak to potom jo bez toho bych nepřežil.. :D
Zkrátka, dělal jsem na tom několik hodin, práce byla daná ale ty sis stále dokola vymýšlel nějaké další blbosti

Neposlal jsem ti jentak náhodou txt kde si měl všechny ty práce? Já jen že jsem ti jen připomínal abys je udělal.
kde jsem ti to spravoval si mi urážel

Já jsem tě urážel? Neřekl bych jen, když si přišel na server a jeden hráč se ptal kdo si tak jsem napsal "pluginmaster" a ty ses divné rozbrečel tak jako.. :D
Ale přeci jenom 500kreditů = 500kč, kdo by tohle jen tak nabízel:)

Tak kreditů na fakahedě mam opravdu dost a víceméně to jsou jen penízky za prémka který jsem kdysi na serveru prodal ;)
pokud ses zasmál tomu, že mam dinamickou IP adresu, a nechci dělat reklamu na serverech tak jsi s prominutím totální idi*t

No víš tady je problém že já se nesmál tomu, že neděláš reklamu na jiných serverech, ale jen jsem zasmál 3 věcem za 1.Že tě něco takovýho vůbec napadlo za 2. že se nezapomeneš zmíňit že máš dynamickou IP (velkej kluk) za 3.že ty asi máš dinamickou IP s měkkym I
dopadnete jako já to je odebrání práv a vymazání na skype

Po těch tvých výstupech, že 2x si se na mě vysral a ještě sis mě ty sám vymazal na skypu jsem ti dal poslední šanci a tys sní naložil tak, že si byl 2 dny offline tak určitě budu čekat než se milostivej pán dosere na skype a k práci...
opravdu chtějte od něj zálohu

Tak samozřejmě není problém, ale zálohu nebo klidně i celou částku dám už opravdu jen vyloženě někomu kdo tady na tom foru už nějakej ten rok je a je vidět že se sakra vyzná tak klidně bych mu to dal všechno předem, jelikož takovým lidem se dá věřit, ale když mi pak napíše někdo s pár příspěvkama, že chce něco předem tak to určitě, já mu to dám a on si řekne, že už má to co chtěl a akorát se na mě vykašle...
matyasvane --> Máš pravdu taky jsem mu pomohl dal jsem mu tam důležité pluginy + všechny do Češtiny všechny nastavil v configu. A stejně mi nedal kredity, které mi měl dát !

Dovol jakub1000 abych tě seznámil stim za koho jsem tě vyměnil -> matyasvane.
Protože si mi jako první napsal ty a řekl jsem si že to stebou zkusim no po pár minutách mi bylo jasný, že nebudeš ten pravej pro to co chci tak jsem tě vyměnil za matyasvane.
Jinak "důležitý pluginy" no to sis teda dal práci těch pár minut cos mi na tom serveru něco dělal.

To je asi vše co bych na to řekl, prostě já nejsem nějaká čorky co využije a nic za to nedá to opravdu ne, ale nemám rád lidi, kteří si myslí, že všechno umí a nakonec se ukáže že neuměj nic.

matyasvane
Věk: 28
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvekod matyasvane » 05 říj 2013, 18:04

Zkrátka lidi, tento idi*t je kus vo*a a nedá vám nic :D

Nebudu tu brečet jako ty :) nabídka byla dána, navrhuji lock, nabídky lidé mohou posílat PMkou :)
Obrázek

http://www.MultiCraft.cz - Můj z brusu nový portál, snad se zase chopíme první příčky.

ZeDDy

#13 Příspěvekod ZeDDy » 05 říj 2013, 18:09

Zkrátka lidi, tento idi*t je kus vo*a a nedá vám nic :D

Nebudu tu brečet jako ty :) nabídka byla dána, navrhuji lock, nabídky lidé mohou posílat PMkou :)

Došly argumenty nebo co? :D
Já tady nebrečim jen ti odpovídám na to co píšeš a to že se hájim nezmanená, že brečim.
Radši mi zas sniž karmu ať se ti uleví :D
A jinak chceš vědět jak dostat lidi na server?
Neboj takový jako ty na to nepřijdou ;)

jakub1000
Věk: 24
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvekod jakub1000 » 05 říj 2013, 18:09

Ehmmm ... Dělal jsem to od 09:45 asi do 12:00 v sobotu

matyasvane
Věk: 28
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvekod matyasvane » 05 říj 2013, 18:50

ne to ne, jen mi je blbé hádat se s někým jako jsi ty...argumentů je dost, dokázal bych tě odtud vypískat, ale proč to dělat když jsem tě potopil tím, že jsem napsal pravdivá fakta a každý si to přebere dle svého. Bohužel někdo kdo má 1 příspěvek a někdo kdo tu je již pár let se budou koukat na oba jinak..
Obrázek

http://www.MultiCraft.cz - Můj z brusu nový portál, snad se zase chopíme první příčky.

zdenda204
Věk: 36

#16 Příspěvekod zdenda204 » 05 říj 2013, 19:16

Proboha, běžte už někam...
Si to řešte na skypu...
Pokud by někoho zajímal můj názor (Jakože nezajímá :D), tak nevěřím nikomu z Vás a nikoho z Vás nemám rád :*
On tu dal nabídku, a vy už jste tu naspamovali hromadu příspěvku jen kde se dohadujete.
===================================================
Co se týče ty nabídky.
Za 500 kreditů bych to vše udělal klidně toho zaučení, horší je, že netuším jak udělat to s těma světama, vím jak to udělat pomocí příkazů popřípadě pluginu jako je CreativeGates, ale pomocí normálních možností nevím jestli to je vůbec možný.
To už spíše dva servery propojené BungeeCordem.
Přijímám zakázky na skripty/pluginy v PHP/Javě za malý poplatky! A kup mi sušenku :) Obrázek Obrázek
⇨Projekt Market⇦

MrPagi96

#17 Příspěvekod MrPagi96 » 05 říj 2013, 19:23

Jak už tu někdo psal navrhuji lock, jenom se tu dohadujete a nikam toto nevede.
Pomohl ti někdo? Nezapomeň ho odměnit karmou :)

ZeDDy

#18 Příspěvekod ZeDDy » 06 říj 2013, 00:13

Chcel som ti pomôcť aj keď tvojich 500 kreditov nepotrebujem lebo mám svojich málo 19 000 ale keď vidím jak tu podvádzaš....

Hmm tak hlavně to napiš, že máš 19k kreditu :D
A jinak já podvádim? Nevšiml jsem si, sice Ano jak se můžete dočíst tak jsem prý údajně "podvedl" 2 lidi a tim je matyvane a jakub, ale jakub byl mezi prvníma kdo mi napsal, ale hned po pár chvílích mi bylo jasný, že snim to nemá cenu tak jsem to zkusil s matyvanem a stim by to mohlo vyjít, kdyby nedělal problémy, že 2x mi napíše že na mě sere a hned vzápěti mi zase napíše, že jestli to chci dodělat tak by to vyšlo, ale hold když někdo neví co chce a není schopný se přizpůsobit práci (tim myslim časově) tak se potom není očem bavit, sice mi na serveru udělal několik pluginů, ale jako hlavní podmínku kterou jsem uvedl tak bylo to, aby mě kdyžtak trochu zaučil v permissions a jak to skončilo? napsal mi "vždycky když budeš něco chtít tak mi napiš" ano já vždycky budu čekat 2 dny než se dosere na skype tojo..

No nic to už je škoda slov... :D

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvekod Mysteria » 06 říj 2013, 11:30

ano já vždycky budu čekat 2 dny než se dosere na skype tojo
Dovolím si zareagovat jenom na tuhle větu. :)
Ono pokud studujete nanejvýš základní školu, kde přijdete ve 14:00 domů a do večera nic nemusíte udělat, tak ano, pak je to pochopitelný.
Až ale přesáhnete 20 a možná se dostanete na VŠ, tak (možná) pochopíte, proč tu někdo nemůže být 24/7 a čekat na to, než mu napíšete.
Každopádně já na to vždy upozorňuju, že danou věc udělám, ale že nemám čas to dělat stylem teď hned a na všechno ostatní seru...

ZeDDy

#20 Příspěvekod ZeDDy » 06 říj 2013, 16:26

No tak tenhle rozhodně nedělá VŠ.
Jinak samozřejmě já nemám problém stim, když mi ten dotyčnej řekne něco ve stylu "Hele teď se musim učit do školy, takže to kdyžtak dodělám zítra v tolik a tolik hodin" nebo něco takovýho, ale když prostě něco dělá na serveru a pak najednou jde off a není na skypu 2 dny online a nepodá ani sebemenší info proč tam není tak to je potom těžký.

Zpět na „Off topic“