[PLUGIN] FoE - Fundamentals of elements
-
- Věk: 26
Re: [PLUGIN] FoE - Fundamentals of elements
Nevím, jak ho vyplním, ihned pošlu jsem 

Ušetři na nákupech v eshopech se společností Plná Peněženka.
Web, který tě přiučím novým věcem - http://neobycejny-svet.cz/
Aktuální kontakt na mě - tom.cana@seznam.cz
Web, který tě přiučím novým věcem - http://neobycejny-svet.cz/
Aktuální kontakt na mě - tom.cana@seznam.cz
- siOnzee
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
King_of_KeKs píše:Chcel by som sa spýtať, ako to vyzerá s vývojom pluginu? Totiž na prvej stránke ešte ani nie sú napísané detaily verzie 1.3.1, ktorá už dávno vyšla a nejako sa to celé už niekoľko dní nepohlo(najmä requesty)
Furt na tom pracuji, stačí se podívat na github, jelikož tam teď dělám hodně změn tak s 1.3.2 to chvíli potrvá, a 1.3.1 Doplnim.

MOJE PRÁCE KTERÉ JSEM ZDE ODVEDL
Pluginy:Články:
- ABYSI!DORANA!
- Věk: 34
nasiel som jednu taku chybicku v prikaze, prikaz /clear (vymazanie chatu) sa bije s prikazom /clear (vymazanie inventaru) - z essentials ak sa nemylim. Ci by sa to nedalo zmenit napriklad na /chatclear alebo tak neak
-
- Kontaktovat uživatele:
pridal by som tam kity napr si vytvorim kity start a vip bude to na permissie napr - FoE.kit
Tvorba web stránok zdarma pro velké herné portály, ozvi se SZ.
-
- Věk: 25
- Kontaktovat uživatele:
Pridaj tam aj počasie a deň/noc.... 

- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Z FoE bude tohle:
FoE = Nový Essentials
FoE = Nový Essentials

-
- Věk: 25
- Kontaktovat uživatele:
A to je dobre...chlapec sa dobre učí v jave i keď je tam pár chýb čo sa dá samozrejme opraviť
... Ešte sa chcem opýtať, prečo stále keď sa objaví vtip je pred ním nejaké číslo? (Asi poradie vtipu alebo čo...) Dá sa to pozmeniť?
-- 29 čer 2013, 10:52 --
+ Napadla ma vec, čo tam môžeš pridať.../afk a auto AFK kicky...to by som už aj pomaly essentials všemožné začať mohol mazať
Pridaj ešte niečo ako motd /rules a bude to skvelé
-- 29 čer 2013, 11:57 --
+ Našiel som jednu chybu -> http://postimg.org/image/bmfr9j2fv/ ...bude ju dobré opraviť + na GitHub som poslal ďalší chybný výpis z logu...
-- 29 čer 2013, 13:00 --
+ Ďalšia chyba...na začiatku píše koľko hodín dní a bla bla som hral už na serveri no ja tam mám stále 0 všade, a keď dám /inf tak mi ukáže skutočnú hodnotu ktorá tým pádom vôbec s tým nekorešponduje...dík za fix....
-- 29 čer 2013, 13:12 --
+ Mohol by si pridať permission na warpy aby som vedel povoliť hráčom warpovať sa na ne atď...
-- 29 čer 2013, 13:18 --
+ Ďalší nápad čo by si tam mohol pridať
... Kebyže ukazuje čo hráč našiel pri dolovaní napr. SmeXhy našiel pri dolovaní 3 IRONY ...to by bolo celkom dobré
-- 29 čer 2013, 14:13 --
A bolo by dobré kebyže to nejak korešponduje s Mystiho banlistom, aby sa dali info hodiť aj tam...a skús tam pridať niečo ako aj v ultrabans keď je /warn tak /varovat meno dovod....
-- 29 čer 2013, 14:37 --
+ Mal by si pridať aby pri teleporte šlo teleportovať aj /tpa k hráčovi alebo podobne...

+ Napadla ma vec, čo tam môžeš pridať.../afk a auto AFK kicky...to by som už aj pomaly essentials všemožné začať mohol mazať

+ Našiel som jednu chybu -> http://postimg.org/image/bmfr9j2fv/ ...bude ju dobré opraviť + na GitHub som poslal ďalší chybný výpis z logu...
+ Ďalšia chyba...na začiatku píše koľko hodín dní a bla bla som hral už na serveri no ja tam mám stále 0 všade, a keď dám /inf tak mi ukáže skutočnú hodnotu ktorá tým pádom vôbec s tým nekorešponduje...dík za fix....
+ Mohol by si pridať permission na warpy aby som vedel povoliť hráčom warpovať sa na ne atď...
+ Ďalší nápad čo by si tam mohol pridať

A bolo by dobré kebyže to nejak korešponduje s Mystiho banlistom, aby sa dali info hodiť aj tam...a skús tam pridať niečo ako aj v ultrabans keď je /warn tak /varovat meno dovod....
+ Mal by si pridať aby pri teleporte šlo teleportovať aj /tpa k hráčovi alebo podobne...

- Gotak
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych se zeptat, jestli by nešlo přidat chytaní mobů do vejcí.
- jaraxxx
- Věk: 26
SmeXhy píše:A to je dobre...chlapec sa dobre učí v jave i keď je tam pár chýb čo sa dá samozrejme opraviť... Ešte sa chcem opýtať, prečo stále keď sa objaví vtip je pred ním nejaké číslo? (Asi poradie vtipu alebo čo...) Dá sa to pozmeniť?
+ Napadla ma vec, čo tam môžeš pridať.../afk a auto AFK kicky...to by som už aj pomaly essentials všemožné začať mohol mazaťPridaj ešte niečo ako motd /rules a bude to skvelé
![]()
+ Ďalší nápad čo by si tam mohol pridať... Kebyže ukazuje čo hráč našiel pri dolovaní napr. SmeXhy našiel pri dolovaní 3 IRONY ...to by bolo celkom dobré
![]()
+ Mal by si pridať aby pri teleporte šlo teleportovať aj /tpa k hráčovi alebo podobne...![]()
![]()
Prosím už nepiš další nápady nebo se z toho sesype...

V rijnu mne bude 9led tak si neviskakuj
Jestli mi chceš poděkovat použíj karma +

- nejento
- Kontaktovat uživatele:
siOnzee ještě žije?