serwer hns
-
serwer hns
nazdar chcem si spravit serwwer hns easy block ako mam pokracovat pri objednavke vipisem ju a dalej co mam robit_ň? skusatm to a potom ta posledna strana ked dam dokoncit tak mi to ukazuje stale tu stranu
- Austin
- Site Admin
- Věk: 38
- Kontaktovat uživatele:
Re: serwer hns
chybi Vam nektere povinne udaje oznacene zelenou hvezdickou.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem
-
a prosim vas ye toto su ake hesla
RCON password:
FTP password:
Control Panel heslo (Web administration passw.):
SERVER password:
co ťtam mam viplnit
RCON password:
FTP password:
Control Panel heslo (Web administration passw.):
SERVER password:
co ťtam mam viplnit
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
RCON password: Heslo, přes který budeš ovládat server (rcon příkaz)
FTP password: Heslo, přes který se připojíš k FTP serveru, aby jsi tam něco mohl změnit
Control Panel heslo (Web administration passw.): Heslo do webového panelu, přes který si můžeš restartovat server
SERVER password: Heslo, které bude potřeba pro připojení na server (pokud máš public, tak to nech prázdný)
Ty hesla si samozřejmě můžeš dát jaký chceš (jsou později změnit), ale nikomu je neříkej a hlavně je nezapomeň!
FTP password: Heslo, přes který se připojíš k FTP serveru, aby jsi tam něco mohl změnit
Control Panel heslo (Web administration passw.): Heslo do webového panelu, přes který si můžeš restartovat server
SERVER password: Heslo, které bude potřeba pro připojení na server (pokud máš public, tak to nech prázdný)
Ty hesla si samozřejmě můžeš dát jaký chceš (jsou později změnit), ale nikomu je neříkej a hlavně je nezapomeň!
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
prosim vas co este okolo to ho potrebujem len to zaplatim a bude to ficat ale bo mam mat neaky program cez co to buem robit_
prosim povectemi ako to mam vsetko robit budem vam velmi vdacni
prosim povectemi ako to mam vsetko robit budem vam velmi vdacni
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
JEžiši dostaneš FTP přístup k serveru a tam si můžeš dělat cokoliv chceš. Nic víc než FTP pro nastavení serveru nepotřebuješ. A restartovat to budeš přes webový panel pomocí tlačítka Restartovat 

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-
a to ftp kde stiahnem prosim som uplni laik f tomto ..
a este ko je to z davanim prav ked budem cet dat nekoho adminom
a este ko je to z davanim prav ked budem cet dat nekoho adminom
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Promiň, ale můžeš mi říct, proč si kupuješ server, když absolutně nevíš co s tím? Buď si sežeň nějakýho kamaráda, který tě to naučí, nebo si přečti na internetu alespoň nějaký návody nebo tutoriály. Pokud ani nevíš co to je FTP, jak se na něj připojit a nevíš jak přidat admina (základní věci), tak tu stejně budeš 24/7 a ptát se na to. Radím ti dobře, sežeň si někoho z tvého okolí, kdo to zná a aby ti to všechno ukázal a vysvětlil, jinak to nedopadne dobře.

-
ok nemusis sa hned jedovat chcem sa len este spitat ze ci som to spravne pochopil teda
vipisal som objednavku a a dosol mi meil aktivoval som ho potom vipisem sek vsetko co do nho mmam dat je v tom maile a na poste yaplatim potom ten mali papier co mi ostrane zo seka tim rayitkom zaslem na ten mail
vipisal som objednavku a a dosol mi meil aktivoval som ho potom vipisem sek vsetko co do nho mmam dat je v tom maile a na poste yaplatim potom ten mali papier co mi ostrane zo seka tim rayitkom zaslem na ten mail
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Ano. Oskenuješ ten ústřižek a pošleš ho na ten email 
K tomu předchozímu:
Nezlob se na mě, ale prostě podle mě, když si někdo chce něco objednat, tak by o tom měl alespoň základy vědět - všechno se dá naučit, ale lepší je podle mě si zjistit nějaké základní informace sám a pak teprve se do něčeho pouštět. Tím tě ale samozřejmě nechci odradit od toho si to koupit - jenom prostě tahle logika je pro mě nepochopitelná

K tomu předchozímu:
Nezlob se na mě, ale prostě podle mě, když si někdo chce něco objednat, tak by o tom měl alespoň základy vědět - všechno se dá naučit, ale lepší je podle mě si zjistit nějaké základní informace sám a pak teprve se do něčeho pouštět. Tím tě ale samozřejmě nechci odradit od toho si to koupit - jenom prostě tahle logika je pro mě nepochopitelná