Server: 93.91.250.137:37836
Takže mám taký problém ... Už od začiatku serveru používam plugin PermissionsEX na VIPka atd. Mám ho aj nastavený na automatické VIP SMS platby. Server funguje na 100% ale ludí už nebaví stále len stavať. Pridal som si na server plugin SurvivalGames - http://dev.bukkit.org/server-mods/survival-games/ ... Nastavil som si arény aj všetko, takže SurvivalGames mi ide v pohode. Lenže mám problem s permisma. Samozrejme mám na servery nastavený permission (neviem ako to nazvat) [Hráč]. Takže keď som admin a mám OP tak len napišem /sg join 1 a pripojí ma do arény ... Keď napíše hráč /sg join 1 tak mu to napíše: No permissions
Hráčom som pridal permise:
- sg.arena.join
- sg.arena.vote
- sg.arena.spectate
- sg.lobby.join
Reloadol som server a nepomohlo to :/ Prosím nejakého odborníka o pomoc
Moje pluginy: AutoMessage, ChestRegen, ChestShop, ClearLag, CoreProtect, CraftBook(všetky), CreativeGates, DeathMessages, EasyEnchant, Essentials(všetky), FakaHedaMinequery, iConomy, Jobs, LagMeter, LWC, MultiVerse-Core, NoCheat, OpenInv, PermissionsEX, PlgSetSpawn, Residence, SignColours, SurvivalGames, Trampolin, TreeAssist, Vault, WorldEdit, WorldGuard, xAuth
SurvivalGames a PermissionsEX
- ThEJohnEver
-
- Věk: 26
Re: SurvivalGames a PermissionsEX
Nikdy nepoužívej reload, akorát ti pose*e server... Používej restart v control panelu.
- zdenda204
- Věk: 36
Re: SurvivalGames a PermissionsEX
Příště čti pořádně....
Buď
Kde odstraníš ty zobáčky a místo křížku dáš název/číslo arény.
Nebo
Což jim dá přístup do všech arén.
Buď
Kód: Vybrat vše
sg.arenas.join.<#>
Kde odstraníš ty zobáčky a místo křížku dáš název/číslo arény.
Nebo
Kód: Vybrat vše
sg.arenas.join.*
Což jim dá přístup do všech arén.
- ThEJohnEver