Server u vás zařízený nemám, avšak plánuji zde rozjet cca 10 serverů, na kterých budou testovány mé módy.
Zdravím,
jelikož jsem si všiml že podpora fakahedy neví jak má pomáhat uživatelům kteří si u nich zaregistrovaly server tak jsem se rozhodl že nabídnu své služby.
Jelikož jsem student tak většina služeb bude zpoplatněna příspěvkem na můj účet fakahedy (Díky tomu při nespokojenosti neztratíte své peníze.)
Seznam služeb:
- Popis služby, Cena služby, Počet Licencí (počet na kolik serverů dostanete licenci)
Uživatelé se mohou podělit o Licenci již při platbě tudíž stačí například při pořížení AntiCheatu aby 5 uživatelů zaplatilo 20 kč/ 8 € a všichni dostanou jednu licenci.
- Základní výpomoc (klasické dotazy o nefunkčnosti serveru, výpomoc končí pokud se projeví že je chyba v kódu který máte na serveru) [Zdarma] [Bez licence]
- Pokročilá výpomoc (dotazy k NPC, include či pluginům) [Zdarma] [Bez licence]
- Pawnění:
- Malý skript (Neon, Post, Reklam systém) [10 Kč/0.4 €] [1 Licence]
- Střední skript (AFK systém ...) [20 Kč/0.8 €] [1 Licence]
- Velký skript (House systém, Event systém) [50 Kč/ 2 €] [1 Licence]
- Malý herní mód (2 000 řádků, bez ochrany) [50 Kč/ 2 €] [2 Licence]
- Střední herní mód (2-5 000 řádků, s ochranou) [100 Kč/ 4 €] [2 Licence]
- Velký herní mód (5-20 000 řádků, s ochranou, s AntiCheatem) [200 Kč / 8 €] [2 Licence]
- Specifikovaný skript:
* AntiCheat [100 Kč/ 4 €] [5 Licencí]
Obsahuje:
- Anti GodMode
- Anti WeaponHack
- Anti FlyHack
- Anti AirBrk
- Anti Reklama
- Anti Bot
- Anti Flood
- Anti FakeKill
- Anti MoneyHack (nový Anti MoneyHack pro rze servery)
- Anti Crasher
- Anti Car Jacket
- Anti SpeedHack
- Anti Recconect Attack
- Anti DDoS Attack
- Anti Vehicle Port
- Anti SkinChanger
- Anti Spam
- Anti CapsLock
- Anti RconHackForRze (chrání před všemi příkazy, celkem 12 příkazů.)
- Anti RconHack
- Anti NoReload
- Anti GodModeCar
- Anti PulseHealth
- Anti PulseArmor
- Anti BlockPawn (BlockPawn: Blokuje funkce pawna, např: SetPlayerHealth, Kick, SetPlayerPos...)
- Anti AntiKick
- Anti MultiAcc
- Anti FakeShot
- Anti Deformer
- Anti SkinShot
- Anti PlayerKick (zabraňuje hráčům kickouvat ostatní hráče)
- Anti TWalls
- Anti WallHack(Vysvětlení různých cheatů mohu dodat.)
Toto téma neporušuje žádná pravidla viz: http://forum.fakaheda.eu/viewforum.php?f=54.
Nikde zde není napsáno že téma musí být založeno jen ve formátu návodu či dotazu.
Zájemci pište do SZ, Skype (Osicja) či zde do komentářů.
[Nabídka] Seznam služeb
- Osicja
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: [Nabídka] Seznam služeb
Prostě a jednoduše není nikdo v týmu, kdo by se zajímal o GTA SA MP servery.Osicja píše:jelikož jsem si všiml že podpora fakahedy neví jak má pomáhat uživatelům kteří si u nich zaregistrovaly server tak jsem se rozhodl že nabídnu své služby.

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Osicja
- Kontaktovat uživatele:
Já se ani nedivím, SAMP v CZ/SK komunitě není nic moc, ale pár lidí se o to zajímá, bohužel jen malé procento z nich Pawn opravdu umí 

-
hlavne ty oscija vieš pawn že?? na svojom servere máš free stiahnutý mód z forum.sa-mp.com + prepísaný autor (a ešte koho zaujímajú riadky hm...??)
- Osicja
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za tvůj velice chytrý post, kde krásně používáš diakritiku a gramatiku, no nic.
Fakaheda je mi svědkem že server nevlastním, kupovat server plánuji až mi dojdou peníze.
Pawn ovládám myslím že docela dobře.
Sice je těžké rozluštit jazyk tvá řeč ale tohle jsem naprosto nepochopil "a ešte koho zaujímajú riadky hm...??"
Fakaheda je mi svědkem že server nevlastním, kupovat server plánuji až mi dojdou peníze.
Pawn ovládám myslím že docela dobře.
Sice je těžké rozluštit jazyk tvá řeč ale tohle jsem naprosto nepochopil "a ešte koho zaujímajú riadky hm...??"
-
ukážka:
ako súvisí herný mód s riadkami? pokiaľ viem, máš server na LCS-**** a máš tam free GM stiahnutý z forum.sa-mp.com + je na ňom prepísaný autor takže neviem ako môžeš ovladať pawn -.-
Kód: Vybrat vše
- Malý herní mód (2 000 řádků, bez ochrany) [50 Kč/ 2 €] [2 Licence]
- Střední herní mód (2-5 000 řádků, s ochranou) [100 Kč/ 4 €] [2 Licence]
- Velký herní mód (5-20 000 řádků, s ochranou, s AntiCheatem)
ako súvisí herný mód s riadkami? pokiaľ viem, máš server na LCS-**** a máš tam free GM stiahnutý z forum.sa-mp.com + je na ňom prepísaný autor takže neviem ako môžeš ovladať pawn -.-
- Osicja
- Kontaktovat uživatele:
Proč vždy jen já narazím na tyto lidi :/
Počet řádků je rozhodující, odráží se na rozšířených službách v módu, je rozdíl mezi holým módem ve kterém je 5k řádků a rozšířeným módem s vlastním admin systémem, AntiCheatem a různými opatřenímy na dalších 3k řádků ...
Server co je tam běží na módu FreeFun, který když si vyhledáš na google tak ho najdeš pouze na mých stránkách či v nějakém seznamu serverů. (Server je registrován podemně)
Pokud však dál stojíš za svým tak mě kontaktuj na: "Osicja", docela by mě zajímalo kde si to sebral.
Abys neměl hloupé řeči: Nyní jak zde diskutujeme se dá brát jako OffTopic a já nestojím o uzamčení topicu.
Počet řádků je rozhodující, odráží se na rozšířených službách v módu, je rozdíl mezi holým módem ve kterém je 5k řádků a rozšířeným módem s vlastním admin systémem, AntiCheatem a různými opatřenímy na dalších 3k řádků ...
Server co je tam běží na módu FreeFun, který když si vyhledáš na google tak ho najdeš pouze na mých stránkách či v nějakém seznamu serverů. (Server je registrován podemně)
Pokud však dál stojíš za svým tak mě kontaktuj na: "Osicja", docela by mě zajímalo kde si to sebral.
Abys neměl hloupé řeči: Nyní jak zde diskutujeme se dá brát jako OffTopic a já nestojím o uzamčení topicu.
-
kašli na off-topic len chcem ukázať ľudom, že načo ponúkaš pawn služby keď na servere más free GM a aby ľudia nenaleteli takým.
dôkaz: pawno.cz
dôkaz: pawno.cz
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
xXArthomXx: Myslíš, že se tam někdo bude registrovat kvůli screenům? Asi těžko.
Každopádně tvůj příklad s tím, že má na serveru free mód a přitom umí pawn je trošku invalidní. Já taky umím dělat weby, ale často používám WP, protože ne všechno stojí za to, abych to psal sám od nuly, když to jde udělat jednodušeji.
Navíc tohle by jste si mohli vyříkat jinak, akorát je pak v každým tématu s návodama / pomocí miliony spamů.
Každopádně tvůj příklad s tím, že má na serveru free mód a přitom umí pawn je trošku invalidní. Já taky umím dělat weby, ale často používám WP, protože ne všechno stojí za to, abych to psal sám od nuly, když to jde udělat jednodušeji.
Navíc tohle by jste si mohli vyříkat jinak, akorát je pak v každým tématu s návodama / pomocí miliony spamů.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Osicja
- Kontaktovat uživatele:
xXArthomXx
Dám ti radu, nejdřív ověřuj pak až prověřuj, jediné co ty módy mají stejné je několik map :/
Rozhodně bych se nepatlal s 10 000 - 15 000 objektů ručně, tudíž jsou některé mapy stažené.
Jinak první udělám FS, uzamknu ho, a pošlu pak jde řada na druhou stranu pokud mi peníze/ kredit nepošle skript uzamknu a již ten script na žádném serveru nerozjede (za předpokladu že neumí editovat .amx verzi).
Tudíž tady ani podvádět nelze.
Mysteria,
pardon už na něho nebudu reagovat, ještě se shazuji na jeho úroveň.
Dám ti radu, nejdřív ověřuj pak až prověřuj, jediné co ty módy mají stejné je několik map :/
Rozhodně bych se nepatlal s 10 000 - 15 000 objektů ručně, tudíž jsou některé mapy stažené.
Jinak první udělám FS, uzamknu ho, a pošlu pak jde řada na druhou stranu pokud mi peníze/ kredit nepošle skript uzamknu a již ten script na žádném serveru nerozjede (za předpokladu že neumí editovat .amx verzi).
Tudíž tady ani podvádět nelze.
Mysteria,
pardon už na něho nebudu reagovat, ještě se shazuji na jeho úroveň.
Zpět na „GTA San Andreas Multiplayer“