Nemáte dostatečný admin level

Technická podpora k herním serverům GTA San Andreas Multiplayer
demon7

Nemáte dostatečný admin level

#1 Příspěvekod demon7 » 28 bře 2013, 16:16

Server: 81.0.217.177:27884

Dobrý den, píšu zde znovu, na serveru mám Realna zeme 7.4 jenže když dám do svého profilu AdminLevel=5 uložím, restartuji server připojím se do hry a napíšu
/admin, tak z toho nemohu udělat vůbec nic i přez /elogin mi napíše že mám Admin level 5, použiju třeba /jail id a napíše mi to: Nemáte dostačený AdminLevel
Byl by někdo ochoten na tuto otázku odepsat? nikdo mi neodepsal u té minulé ale to jsem nakonec vyřešil.

LpBahos
Věk: 25
Kontaktovat uživatele:

Re: Nemáte dostatečný admin level

#2 Příspěvekod LpBahos » 30 dub 2013, 16:00

Poradím ti takhle... Musíš se přihlásit přes RCON a potom si tam dát admin level 5....

Osicja
Věk: 28
Kontaktovat uživatele:

Re: Nemáte dostatečný admin level

#3 Příspěvekod Osicja » 30 dub 2013, 18:25

Do rze si spíše nahraj vlastní Admin Systém, který když si propracuješ tak se nebude stávat jako při rze že se nebude něco ukládat, nahrávat a administrátoři ti nebudou moct zneužívat pravomocí jako v rze, přeci jen polovina příkazů se dá použít i jinak než je zamýšleno :)
Jinak ujisti si že se opravdu ten soubor uloží a ten level tam máš, jinak /rcon login heslo pak jen pomocí příkazu (teď nevím jestli to Atomas dal do /rcon) /setlevel /savelevel (možná :D), pokud nebude nic fungovat tak si rze kup, když máš cracknutou verzi nemůžeš se divit že vše nefunguje tak jak má :)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Zpět na „GTA San Andreas Multiplayer“