Server: 93.91.250.135:27916
Zdravím , potřeboval bych poradit , jak nastavit plugin Tekkit Restrict aby blokoval používání itemů (v Residenci nebo WordGuardu - region, všude jinde aby fungovali) z EE (Impact mody,kliknutí pravím tlačítkem atd..)
U tohoto pluginu si vůbec nevím rady..Pokud tedy někdo tento plugin má a poradil by mi ,nevím jak se mu odvděčím (Rozhodně karmu)
Děkuji s pozdravem Kopiis.
Tekkit - Tekkit Restrict
-
Tekkit - Tekkit Restrict
Pokud zločinci doufají, že zvítězí pravda a láska, pak já doufám, že zvítězí lež a nenávist. Nesnáším duhu, štěňátka, národní hymnu, životní prostředí a svobodu.

- lllScorpionlll
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tekkit - Tekkit Restrict
Rozhodne odporúčam: http://dev.bukkit.org/server-mods/tekkitcustomizer/
Všetko si tam úplne ľahko nastavíš podľa vzoru okrem toho vo word guarde pri EE2 stačí dávať on-use=deny,
Všetko si tam úplne ľahko nastavíš podľa vzoru okrem toho vo word guarde pri EE2 stačí dávať on-use=deny,
-
Okej..
Nebo jeste jinak..Existuje něco jak bych zabespečil teda vše proti EE ?
(Residence,Word Guard - co mi navrhuješ (+customizer který mám ale podle mě je lepší restric..začínám ho pomalu chápat..a jsou tam i funkce customizeru), nebo ještě neco existuje?
D )
Nebo jeste jinak..Existuje něco jak bych zabespečil teda vše proti EE ?

Pokud zločinci doufají, že zvítězí pravda a láska, pak já doufám, že zvítězí lež a nenávist. Nesnáším duhu, štěňátka, národní hymnu, životní prostředí a svobodu.

- lllScorpionlll
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
Najlepšie by bolo keby si sem hodil config EE2 (je rovno v zdroji FTP-čka) a k redmatter veciam odporúčam word guard..