Server: 93.91.250.134:27378
Zdravím, měl bych na Vás zkušenější adminy a majitelé serverů pár otázek.
1)Potřeboval bych, aby v MobAréně nešlo létat (/fly), sponzoři serveru mají u mě fly povolené, ale nechci
aby ho v mobaréně používali, to samé v pvparéně. Takže jestli je nějaký příkaz nebo něco takového, co
jim vypne fly při vstupu do MobArény a PvPArény. Uvažoval jsem na těmi diamantovými botami, které by se logicky sundali při vstupu do arény, ale tento plugin MagicBoots mi nefunguje, pokud máte jakýkoli nápad, nebo jiný dobrý plugin na boty atd. napište prosím.
2)Mám PvPArénu přes plugin pvparéna, ale nevím jestl ije něco špatně, vše mi funguje, ale když vypnu na serveru pvp tak proti sobě nelze bojovat(myslel jsem, že to má aréna nějak nastavené). Takže bych potřeboval nějakou radu, jak vlastně udělat to, že v PvPAréně proti sobě hráči mohou bojovat, ale v normální hře ne. Popřípadě nějaký jiný účinný plugin, který umí to, že když bude na serveru vyplé pvp, tak si to ona aréna sama zapne u sebe na zaplé pvp. Snad mě aspoň torchu chápete.
3)Chtěl jsem se ještě zeptat, jestli lze zamezit dropu peněz v MobAréně z monster. Na drop používám plugin CookieMonster.
Psal jsem sem již včera, ale dodnes se mi nedostalo odpovědi, proto se tedy ptám znovu, budu velmi vděčný za každou odpověd a nějaký nápad.
PvP, MobAréna, Fly -> prosím pomoc!
-
- Shaggy84675
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
Re: PvP, MobAréna, Fly -> prosím pomoc!
1) Čím máš tu MobArenu chráněnou? Mno pokud já vím tak by to mělo jít WorldGuardem, uděláš si region a zakážeš tam příkazy které potřebuješ. Návod na WorldGuard je v návodech 
2) Totéž by na to mohl fungovat WorldGuard ale nevím jestli musí být PvP na serveru zaplé a WorldGuardem ho vypínáš a nebo naopak budeš muset vyzkoušet nebo ještě mě napadají Residence, ale tam myslím to funguje tím prvním způsobem (PvP zaplé a v Residencích vypínáš)
3) Tak to nevím, jestli půjde.

2) Totéž by na to mohl fungovat WorldGuard ale nevím jestli musí být PvP na serveru zaplé a WorldGuardem ho vypínáš a nebo naopak budeš muset vyzkoušet nebo ještě mě napadají Residence, ale tam myslím to funguje tím prvním způsobem (PvP zaplé a v Residencích vypínáš)
3) Tak to nevím, jestli půjde.
Omluvte prosím moji nefunkčnost podpisu. Momentálně přesouvám podpis na svůj webserver.
-
- Kontaktovat uživatele:
A čo máš s toho že zakážeš v regione príkaz /fly ? ja to mam na PvP aréne ale oni stále niečo nájdu ako to
oblbnuť, zapne si fly ešte pred tým ako vojde do pvp arény a môže lietať ...
oblbnuť, zapne si fly ešte pred tým ako vojde do pvp arény a môže lietať ...
Tvorba web stránok zdarma pro velké herné portály, ozvi se SZ.
- Cernokneznik
- Věk: 27
- Kontaktovat uživatele:
Mobaréna mi příkazy blokuje sama, jde to nastavit v konfiguraci, ale oni mají FlyMode zapnutý už předtím než tam vlezou, a tak to obcházej. Já už scháním plugin na lítání s pírkem nebo tak něco, toto se mi vůbec nelíbí.
- Cernokneznik
- Věk: 27
- Kontaktovat uživatele:
Vyšla NOVÁ verze mob arény, kde by podle vývojářů už létání nemělo fungovat. http://dev.bukkit.org/server-mods/mobar ... 0-94-4-95/
-
a co takto dat do mobareny na spawn misto presureplate tam dat pod to commandblock a ked na to stupi tak ked mal predtym aktivne fly tak sa mu deaktivuje nevim ci fly @p 0 funguje alebo fly 0 @p