Výběr nejlepších pluginů pro Začátek serveru

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
failed

Výběr nejlepších pluginů pro Začátek serveru

#1 Příspěvekod failed » 24 led 2013, 16:35

Ahoj, mám dilema jaké základní pluginy použiju na svůj server (v přípravě) Napíšu vám zde svůj seznam pluginů které tam chci dát a byl bych rád kdyby jste mi s tím pomohli .. A jak ? Tak že třeba doporučíte lepší méně zabugovaný plugin který se prostě více a lépe používá a je zkrátka lepší.

Pokud vás mohu poprosit sdělte mi třeba i pluginy které zde nemám ale měl bych je mít určitě :) Děkuji všem za pomoc co se zůčastní a všechny čeká karma za dobré rady

Na register a login se mi zdá asi AUTHME nejlepší
Na permissions fakt nevim ale já bych bral PermissionsEx
Potom další asi Essentials na základní příkazy a podobně kamarád mi poradil AdminCMD ale to neznám poraďte
Chestshop na obchody
Rezidence
Creativegates
Hawkeye pro adminy
LWC na zamykání truhel
Rocketboots pro rychlejší speed a lítání
Multiworld Na vytváření nových světů třeba adminských apod
Ultrabans na bany
World Edit ...
World Guard .. Spawn protect apod...
WeatherMan .. Na počasí a správu biomů
MoneyDrop ... Na padání peněz z mobů a hráčů
Iconomy na Peníze prostě
Automessage
Jobs na vydělávání

Ještě bych rád aby mi fungovalo to, že nebudou creepeři dělat bordel a endermani nebudou krást ale aby to fungovalo :)

Tak prosím vaše názory a návrhy děkuji :)

Smexhy
Věk: 26
Kontaktovat uživatele:

Re: Výběr nejlepších pluginů pro Začátek serveru

#2 Příspěvekod Smexhy » 24 led 2013, 17:05

Takže pluginy sú to celkom slušné, čítal som, že kamarát ti radil AdminCMD no záleží od teba ale podľa mňa je Essentials lepšie a robí menši bordel...ďalej čo si tu písal boli tí creeperi a endermani...tých nastavíš v plugine WorldGuard...Ďalej ak chceš prevádzkovať aj VIP+ a mať u nich nejaké to GM tak ti odporúčam CreativeControl alebo LimitedCreative aby si zabránil givovaniu lebo potom je fakt veľký bordel...Ďalej na začiatku si spomínal AuthMe to máš pravdu to je najlepšie, ale aby si sa vyhol odcudzeniu heslám doporučujem ti stiahnuť plugin ThisLogMustDie ktorý zabráni prepúšťaniu krehkým informáciám ako sú heslá a pod...potom by som miesto AutoMessage použil ZavAutoMessager ktorý je podľa mňa lepší aj používanejší pretože nemá toľko buggov a je celkovo lepší ale v podstate je to to isté...WeatherMan plugin je v podstate zbytočný lebo to isté dokáže aj WorldEdit takže ten by si mohol kľudne zmazať a ušetriť tak miesto na RAMke...RocketBoots ti ani netreba na to ti postačí Essentials a jeho command /fly a /speed ktorý ľahko nastavíš v Permissionoch (Najlepší plugin na ne je PermissionsEx) ... Potom by som sa zastavil pri LWC a dával by som si naň pozor, keď som ho používal na serveri mi strašne stúpli laggy a RAMka doslova horela takže neodporúčam, radšej využi Lockette...No a plugin ktorý odporúčam je NoLagg cez ktorý sám uvidíš ako sa darí tvojmu serveru resp. tvojim pluginom ;) ... Toto je asi všetko z mojej strany ak by si mal ešte nejaké otázky, alebo by si si s niečím nevedel rady napíš ;)

nejento
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvekod nejento » 24 led 2013, 17:16

Heh, IP a PORT?
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/

Smexhy
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Smexhy » 24 led 2013, 17:20

Nejento má pravdu aspoň do podpisu ju vlož, ale ja som videl, že toto je ona: 93.91.240.159:37162, ale nabudúce nezabúdaj ;)

failed

#5 Příspěvekod failed » 24 led 2013, 17:29

jo sorry ... Server zatím skládáme objednávat se bude koncem tejdne ... Potřebujeme to nejprve připravit aby jsme to pak jen nandali a jeli

Smexhy
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod Smexhy » 24 led 2013, 17:36

Pohoda ja som ti napísal moje takže ak chceš prečítaj si a veľa šťastia so serverom ;)

failed

#7 Příspěvekod failed » 24 led 2013, 17:49

psal jsem zprávu tak ji precti nebo napis skype diky :) mam jen par otazek jeste a nerad bych to tu spamoval

Zpět na „Minecraft, Tekkit“