Windows XP - BO II
- SpreyYManNNikKK
Windows XP - BO II
Zdarec lidičky , fungujou BlackOps II na XPčka ? Kámošovi je chci koupit ale má XP a zatím nechce upgradovat , všude jsem se dočetl že nepodporujou takže asi ne ale i tak se zeptám KDO Z VÁS MÁ XP a jedou mu tam BlackOps II tak ať písne 

- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Windows XP - BO II
Minimální požadavky
Procesor: Intel Core2 Duo E8200 2.66 GHz nebo AMD Phenom X3 8750 2.4 GHz
Paměť: 2 GB pro 32-bitový systém nebo 4 GB pro 64-bitový systém
Grafická karta: Nvidia GeForce 8800GT 512 MB nebo ATI Radeon HD 3870 512 MB
Windows XP nepodporuje DirectX 11
Procesor: Intel Core2 Duo E8200 2.66 GHz nebo AMD Phenom X3 8750 2.4 GHz
Paměť: 2 GB pro 32-bitový systém nebo 4 GB pro 64-bitový systém
Grafická karta: Nvidia GeForce 8800GT 512 MB nebo ATI Radeon HD 3870 512 MB
Windows XP nepodporuje DirectX 11
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
- SpreyYManNNikKK
Jasně to jsem našel ale jestli třeba neexistuje nějaký program jak to obejít ale asi očividně ne , a direct x 10 ani 9 nefunguje pro BO čka ?
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Bez šance, pokud by to mělo být hratelný. Nevím proč se zuby nehty držet starého systému, který nic nepřináší. Ale google zkusit můžeš.
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je demence, pokud se chce držet 10 let starého OS, tak ať si zvykne, že mu tam novinky prostě nepůjdou. Ano třeba to půjde obejít, ale nikdy to nebude takové jako kdyby měl nový OS.
Ať si koupí upgrade za 30€, což je bezkonkurenční cena a minimálně dalších 7 let nebude mít problém
Pokud se mu nelíbí W8 kvůli Metru, tak ať si koupí W7. To je fuk.
Prostě ten systém už nenabízí možnosti, aby tam chodili novinky a přece herní studia nebudou ochuzovat hráče na nových OS o to, co jejich OS podporuje jenom proto, že někdo zaspal dobu.
Ať si koupí upgrade za 30€, což je bezkonkurenční cena a minimálně dalších 7 let nebude mít problém

Prostě ten systém už nenabízí možnosti, aby tam chodili novinky a přece herní studia nebudou ochuzovat hráče na nových OS o to, co jejich OS podporuje jenom proto, že někdo zaspal dobu.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- SpreyYManNNikKK
Já vím
Jenže to nezaleží na mě ale na něm
Já mám třeba W8

- Sejsel
- Kontaktovat uživatele:
Mysteria píše:Tohle je demence, pokud se chce držet 10 let starého OS, tak ať si zvykne, že mu tam novinky prostě nepůjdou. Ano třeba to půjde obejít, ale nikdy to nebude takové jako kdyby měl nový OS.
Ať si koupí upgrade za 30€, což je bezkonkurenční cena a minimálně dalších 7 let nebude mít problémPokud se mu nelíbí W8 kvůli Metru, tak ať si koupí W7. To je fuk.
Kde koupíš počítač s OEM W7?
01101110011101010110001001110111
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Nekoupíš. Ale můžeš si koupit krabicovku W7, jak to mám já. Známý objednával z Anglie krabicovku W7 Ultimate za 3000Kč (docela rozdíl oproti českým cenám za Ultimate), tak jsem si ji koupil taky.
Každopádně je blbost, aby dávali k novým PC W7 jakožto starý systém, tohle mě třeba štve na Androidu, že mám na vyšší nižší třídě pořád 2.3.6 a ještě 2 měsíce bud učekat na update na 4.1.
Asi by nebylo pěkný, kdyby jsi si koupil PC a měl na něm W95 a ještě si musel kupovat novější OS
Každopádně je blbost, aby dávali k novým PC W7 jakožto starý systém, tohle mě třeba štve na Androidu, že mám na vyšší nižší třídě pořád 2.3.6 a ještě 2 měsíce bud učekat na update na 4.1.
Asi by nebylo pěkný, kdyby jsi si koupil PC a měl na něm W95 a ještě si musel kupovat novější OS

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit