dal jsem tam 183 s tehle stranky mnel by to byt on : https://github.com/MinecraftPortCentral/CraftBukkit/downloads
a stejnej problem
kontroloval jsme log a je naprosto stejny jak ty dva co jsem tam dal predtim...
tekkit- BC- forestry
-
Re: tekkit- BC- forestry
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty, neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí......
-
zdravim
tak sem to konečne vyřešil
pokud by to nekoho zajimalo tak to cele bylo tim že se musela ze zazipovaneho modu EE vymazat složka forestry pote vse funguje jak ma
nicmene chtel bych se zeptat zil jsem v domneni ze v EE je energy condenzr (ta bedna co meni veci na jine
) ale ona tam neni nebo tomu nechapu..... mohl by mi stim prosimvas nekdo poradit ?
v Mod_EE mam vsechno na 1 takze to vyple nemam a presto nejde vyndat s creativu ani vykraftit....
worldguard na serveru nemam takze tam to zakazane taky nebude
tak sem to konečne vyřešil
pokud by to nekoho zajimalo tak to cele bylo tim že se musela ze zazipovaneho modu EE vymazat složka forestry pote vse funguje jak ma
nicmene chtel bych se zeptat zil jsem v domneni ze v EE je energy condenzr (ta bedna co meni veci na jine

v Mod_EE mam vsechno na 1 takze to vyple nemam a presto nejde vyndat s creativu ani vykraftit....
worldguard na serveru nemam takze tam to zakazane taky nebude
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty, neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí......
- Shaggy84675
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
Co, že máš v mod_EE? Dej to sem do CODE.
Omluvte prosím moji nefunkčnost podpisu. Momentálně přesouvám podpis na svůj webserver.
-
no cetl jsem tady nejaky tema ze to nekomu neslo kuli tomu ze to mne =0 tak mu rekli at to prepise na =1 a kdyz chce zakazat tak naopak....tady to je:
Spoiler: zobrazit