Server: 93.91.250.133:274741
zdravím chci zase odvás pomoct mám takový problém chtěl bych na Svěm serveru udělat to že když hráč napíše třeba /rules tak aby muto vypsalo Pravidla co tam napíšu nevím jestli je nato Plugin a pokut Ano jaký a jak to nastavým diky
a abych tam napsal třeba /rules,/VIP, aj... a jak nastavím svuj Server na NopVP jelikož jsem v configuraci Serveru nastavyl PVP na False a pořát tam je PVP diky za radu a ještě co nebo jak udělam aby když hráči pošlou SMS na VIP aby sejím to VIP aktivovalo samo abych jím to nemusel Aktivovat ja ručně jestli je nato nějaký Plugin nebo ne díky moc za radu pokut ano kde stahnu a jak nastavým diky moc.
pokut poradíte dobře dám KARMU +
Rules
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rules
Ak používaš essentilas napíš /rules týmto príkazom sa ti vytvori rules.txt v essentials potom len vojdeš do zložky essentials a tam je rules.txt uprav si to ako chceš a aby hráči mohli napísať /rules tak si daj permissions
V server.properties si nastav PvP = false a aj na fakahede nastavenia serveru pvp na false reštartuj server a malo by to ísť ...
Kód: Vybrat vše
- essentials.rules
V server.properties si nastav PvP = false a aj na fakahede nastavenia serveru pvp na false reštartuj server a malo by to ísť ...
Tvorba web stránok zdarma pro velké herné portály, ozvi se SZ.
-
- Kontaktovat uživatele:
A automatické VIP nájdeš v návodoch odkaz na php script aj návod na to script si vypracuj podla návodu daj si ho na web, názov daj taky aby ho nikto nezistil a musí to byť napr. jakubcik14sakhdsnm.php inak všetko je v návodoch
Tvorba web stránok zdarma pro velké herné portály, ozvi se SZ.
-
-
fantomas2 píše:Ak používaš essentilas napíš /rules týmto príkazom sa ti vytvori rules.txt v essentials potom len vojdeš do zložky essentials a tam je rules.txt uprav si to ako chceš a aby hráči mohli napísať /rules tak si daj permissionsKód: Vybrat vše
- essentials.rules
nastavyl jsem PVP False vsude dal reset a nejde stale furt tam je PVP

-
-
už to mám ale mám další problem když mám na Serveru že hrači si zamknou truhel Private cedulkou jak to udělám abych do těch truhel mohl aniž bych tu cedulku musel rozbit díky