Cawte potrebujem poradit. Nwm cim to je ale od dnes mi ide pocitac nejak blbo a ked idem na server tak mam strasne velki ping, potom mi to sekne a hore sa mi napise Warning: CL_ FlushEntityPacket a potom mi uz nejde nic a vyhodi ma zo servera a nwm v com mam problem lebo to mi robi na kazdom servery a v konzole mam napisane:
BUILD 4883 SERVER (0 CRC)
Server # 9
Couldn't find map maps/deathrun_ultra_alpha3.bsp, server will download the map
Processing maps/deathrun_ultra_alpha3.bsp
|MultyKill|*luko* connected
Couldn't open file overviews/deathrun_ultra_alpha3.txt. Using default values for overiew mode.
Couldn't open file overviews/deathrun_ultra_alpha3.txt. Using default values for overiew mode.
|MultyKill|*luko* is joining the Counter-Terrori
Vyhazduje ma zo servera! (Warning: CL_ FlushEntityPacket)
-
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vyhazduje ma zo servera!
Ten výpis s konzole s tím nemá co společnýho, tam je jenom napsáno že nemáš mapu, tak jsi ji stahoval a nic víc.
K tomu Warning: CL_ FlushEntityPacket:
A počítačem to určitě není, způsobuje to tvůj internet...
K tomu Warning: CL_ FlushEntityPacket:
Google.com píše:This is not an error message, but a developer message.
cl_FlushEntityPacket means that Half-Life is getting rid of all the entities in the map.
If you wait for a while, you should notice all players, decals, doors, etc..., will disappear.
If you wait long enough and your connection recovers from lag (major packet loss), the
action will then re-synchronize. When your connection re-synchronize commences,
you start to see everything either gone, moving at great speeds, skipping or just
appearing.
Possible reasons for this warning:
- Slow internet connections
- HL or CS not properly configured
- Server problems
- ISP (Internet Service Provider) problems
A počítačem to určitě není, způsobuje to tvůj internet...

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
dik a nevies co sa s tim da robit ako resetnut internet zmenit IP ale nieco ine?
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je dost ošemetná věc, když jsem hrával CS 1.6tku tak se mi to taky stávalo, ale teďka už mám jiný internet a už se mi to nestává (alespoň ne u CSSka).
Vliv na to může mít víc faktorů, například typ připojení, kabel je kabel, pokud máš třeba WiFi a prší nebo fouká či sněží tak se internet zhoršuje, dál na to má taky vliv stahování, Skype, ICQ, takže bych zkusil povypínat všechno co má přístup na net (prakticky u normálního, rychlého připojení to nevadí, protože CSko zase nepřenáší moc dat, ale jistota je jistota).
Pokud je ale problém u poskytovatele tak s tím neuděláš, nezbývá ti než počkat pár dní jestli se to nezlepší, můžeš mu napsat, samozřejmě restart routeru vyzkoušet můžeš...
Vliv na to může mít víc faktorů, například typ připojení, kabel je kabel, pokud máš třeba WiFi a prší nebo fouká či sněží tak se internet zhoršuje, dál na to má taky vliv stahování, Skype, ICQ, takže bych zkusil povypínat všechno co má přístup na net (prakticky u normálního, rychlého připojení to nevadí, protože CSko zase nepřenáší moc dat, ale jistota je jistota).
Pokud je ale problém u poskytovatele tak s tím neuděláš, nezbývá ti než počkat pár dní jestli se to nezlepší, můžeš mu napsat, samozřejmě restart routeru vyzkoušet můžeš...

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-
Fakt dik za radu idem vyskusat vsetko
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Nic za to nedáš, pokud to bude to samé tak je vina na straně poskytovatele (pokud ti to teda dělá na všech serverech).

-
uz to nerobi musel som sa pripojit na moje IP routera a diagnostikovat problemy a uz to nerobii
-
a este pls chcem dat na server toto: http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=935486 a ci nwm jak to dat aby to islo lebo dam to na server a nejde nic ani ked dam do konzole amx_buttons tak nic
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
new topic, toto se netýká tohoto tematu
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain