Win 8
- SpreyYManNNikKK
Re: Win 8
To už nevadí
Aspoň mám důsledek pro kámoše
DDD
- Welton123
- Kontaktovat uživatele:
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Welton123: To co myslíš ty je upgrade za poloviční cenu, za 15€. Když tam nezadáš kód, tak ho budeš mít za plnou cenu.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Welton123
- Kontaktovat uživatele:
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš povolené placení kreditkou přes net. Měl jsem to samé. Dvakrát jsem to zkusil a dvakrát tahle chyba. Druhý den ráno mi volali z banky, že jsem se pokoušel 2x zaplatit Windows 8 svojí kreditkou, tak jako jestli mi nebyla karta ukradena. Nakonec jsem jim řekl rodný číslo a pár dalších informací a na hodinku mi to povolili.
PS: Proč to tam nepíše nějakou smysluplnou hlášku se mě neptej, kdyby nevolali z té banky, tak taky nevím co tahle chyba znamená.
PS: Proč to tam nepíše nějakou smysluplnou hlášku se mě neptej, kdyby nevolali z té banky, tak taky nevím co tahle chyba znamená.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- SpreyYManNNikKK
nějak to nechápu -_- prostě mám origo vistu a potřebuju k ní klíč aby sem si mohl vzít ten 8 ? zejtra má mi už totiž přijít ten uprgared a žádnej kód od visty nemám . LoL .. Zamotali ste mi hlavu ..
Ale i tak když zejtra až mi to přidje tak normál zapnu vistu , hodim tam to DVD do pc a zbytek se udělá samo ? kromě toho že tam dám ten CD KEY ?
Ale i tak když zejtra až mi to přidje tak normál zapnu vistu , hodim tam to DVD do pc a zbytek se udělá samo ? kromě toho že tam dám ten CD KEY ?