Win 8
- SpreyYManNNikKK
Win 8
Lidi zdravim .. Chci se zeptat , mám si vzít k vánocům Win7 nebo 8 ? Mám vistu a ten upgrade z origo visty na 8 je nějakejch 1500 +- ne ? Tak co myslíte ? Nemám dotykovou obrazovku
Na osobní/herní PC by sem chtěl skusit Win8 .. Co myslýte ?

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Win 8
Souhlasím, když upgrade tak rovnou na nejnovější systém. Osmy jsou vlastně jenom více zdokonalené sedmy + teda to Metro, ale na to si zvykneš rychle.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Sejsel
- Kontaktovat uživatele:
Záleží samozřejmě na tvých osobních preferencích. Třeba mě Win8 vůbec nevyhovují, snažil bych se sehnat Win7. Pokud se ti ale Win8 líbí, tak si je tam klidně dej.
01101110011101010110001001110111
- SpreyYManNNikKK
Takhle , nejdřív se zeptám , když sem koukal na obrázky apd k win 8 tak to je hlavně na ty dotykový "ultrabooky apd ...
" A nevím jak by sem se na něj zvykl
Mě nevadí nic .. Jak je tam třeba udělaná plocha ? apd .. Jak můžu přejít na Win8 anichžby sem přišel o hryy který sem dohromady stahoval dejme tomu nonstop2 tejdny ?
Jak set am dělaj složky ? Jak to vyhovuje hrám ten win 8 ? Dou na něj všechny programy a hry co jste měli na Win7/Vista/XP ?
EDIT : Vím že se u něj hodně dobře a rychle zapíná systém
ale u tý misterie - Co je to " to metro " ? 
a EDIT2: Co je ten Pro ? V životě sem Prof... něměl , měl sem vždy home edition a takový sr.čky
Tak proto , v čom je lepší ten Pro když je 1x tolik dražší než klasika win8 ?
EDIT3: Na webu microsoftu sem zjistil tohle : Sledování filmů na DVD vyžaduje samostatný software pro přehrávání. Nějak to nechápu ?
.
Prosím o zodpověžení všech otázek aby sem si mohl koupit win8 tehdy nejdřív si zjistit co to vše obnáší etc
.. Karma určitě + půjde co nejvíckrát

EDIT : Vím že se u něj hodně dobře a rychle zapíná systém

a EDIT2: Co je ten Pro ? V životě sem Prof... něměl , měl sem vždy home edition a takový sr.čky

EDIT3: Na webu microsoftu sem zjistil tohle : Sledování filmů na DVD vyžaduje samostatný software pro přehrávání. Nějak to nechápu ?

Prosím o zodpověžení všech otázek aby sem si mohl koupit win8 tehdy nejdřív si zjistit co to vše obnáší etc

- zdenda204
- Věk: 36
Vše funguje bez problémů.
Metro-plocha z aktivních dlaždic
Normální plocha-taková jako třeba na sedmickach, ale nemá vlevo dole start. místo toho je odkaz do metra
Co se týká zachování-až to budeš instalovat tak tam budou dvě moznosti-upgrade a vlastní. Při upgradu se ti zachovají soubory a pri Vlastní naformatujes harddisk.
Edit: Asi by nebylo špatné zmínit že osmičky ti nainstaluje ovladače k základě atd... (grafiku by sis měl radši nainstalovat sám)
Metro-plocha z aktivních dlaždic
Normální plocha-taková jako třeba na sedmickach, ale nemá vlevo dole start. místo toho je odkaz do metra
Co se týká zachování-až to budeš instalovat tak tam budou dvě moznosti-upgrade a vlastní. Při upgradu se ti zachovají soubory a pri Vlastní naformatujes harddisk.
Edit: Asi by nebylo špatné zmínit že osmičky ti nainstaluje ovladače k základě atd... (grafiku by sis měl radši nainstalovat sám)
- SpreyYManNNikKK
Nějak sem to nepochopil .. tu plochu ..
ale to nevadí .. Jinak když dám při instalaci ten aut. upgrade tak se to zachová vše ? úplně vše ? C i D ? Kromě toho že se přepíše složka windows .. Jak vypadá třeba "tento počítač" a takový ty kraviny ? Kde najdu veškeré hry ? Je tam nějaká ta složka na ty hry ?
Edit : Nechápu opět ty ovladače
Ovladače na grafiku sem si neinstaloval , hned jak sem dostal tento PC , zapnul sem ho a normálně běžel a nic sem neinstaloval .. Jaký by to mělo následky kdyby to změnilo ty ovladače ?

Edit : Nechápu opět ty ovladače

- zdenda204
- Věk: 36
- SpreyYManNNikKK
takže si při instalaci můžu vybrat jakou chci ?
Jinak , kde si to kupoval ? A jakej je ten rozdíl mezi pro a normálnim ?
EDIT : Prosimtě jak si ověřim že mám origo windows vista ? Aby mi to pak vůbec šlo ..
Myslym že mám ale i tak pro ověření .

EDIT : Prosimtě jak si ověřim že mám origo windows vista ? Aby mi to pak vůbec šlo ..

Naposledy upravil(a) SpreyYManNNikKK dne 30 lis 2012, 14:44, celkem upraveno 1 x.