93.91.250.119:27802
Zdravím,
existuje nějaký plugin, který by označil jinou barvou nějaké slova, např slovo ADMIN? Nebo taky, když by se kliklo s myší na nějaké jméno, automaticky by se objevilo v chatu?
Děkuji. Karmu určitě přidělím!
Help adminům serveru
-
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Re: Help adminům serveru
Ne. Ne.
Ale můžeš použít něco, díky čemu se ti ukážou požadavky hráčů v seznamu a ty si vybereš, komu pak pomůžeš.
Ale můžeš použít něco, díky čemu se ti ukážou požadavky hráčů v seznamu a ty si vybereš, komu pak pomůžeš.

-
A ty víš jak?
Vždy jsem si myslel, že jsi Nejeto. Jenže když si přišel ke mě na server, bylo mi divný, že tam máš místo Nejeto, Nejento. Podíval jsem se na forum a tady máš taky Nejento. Tohoto tvého jsem si všimnul až tak po 6 měsících tady na foru:D.
Vždy jsem si myslel, že jsi Nejeto. Jenže když si přišel ke mě na server, bylo mi divný, že tam máš místo Nejeto, Nejento. Podíval jsem se na forum a tady máš taky Nejento. Tohoto tvého jsem si všimnul až tak po 6 měsících tady na foru:D.
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Budu ti říkat blesk 
Jinak, pokud máš Essentials (jakože máš) můžou hráči použít /helpop zpráva. Admin, který je online tuto zprávu uvidí zvýrazněně a může mu pomoci. Řekni, jestli ti toho vyhovuje a jestli máš Essentials.

Jinak, pokud máš Essentials (jakože máš) můžou hráči použít /helpop zpráva. Admin, který je online tuto zprávu uvidí zvýrazněně a může mu pomoci. Řekni, jestli ti toho vyhovuje a jestli máš Essentials.

- zdenda204
- Věk: 36
Nebo použít plugin MODTRS.
Má i webové rozhraní.
Je používán třeba na serveru majncraft.cz
Napíšeš žádost, a admini pak jednotlivé žádosti řeší a označují jako vyřešené
Má i webové rozhraní.
Je používán třeba na serveru majncraft.cz
Napíšeš žádost, a admini pak jednotlivé žádosti řeší a označují jako vyřešené