Chci se vam poslat jak dneska sou lidi Zli otravuji atd ..
Vše se dočtete tady + Je tam HACKING - Meni serveru . atd
http://weltcraft.eu/reportaz-z-noveho-pvp-serveru/
Vim že admin tam napsal sproste slova ale priznej te se že taky nadávate někdy ..
Zprava pro všechhny MC servery
-
Zprava pro všechhny MC servery
CooPCraft - PVP / Survival
Pridte si zahrat
93.91.250.140:27184
Pridte si zahrat
93.91.250.140:27184
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zprava pro všechhny MC servery
Hezké. A potřebuješ s něčím pomoci?
Spíš ne, přesouvám do Offtopicu
//EDIT: Bylo by nejspíš na 100% bezpečné, kdyby jste si to vyřídili mimo toto fórum.
Spíš ne, přesouvám do Offtopicu

//EDIT: Bylo by nejspíš na 100% bezpečné, kdyby jste si to vyřídili mimo toto fórum.

- Sejsel
- Kontaktovat uživatele:
Je mi líto, ale musím se přiklonit na stranu autora článku. Sice dělal co neměl, ale alespoň ukázal jeden z 90% procent špatných serverů.
01101110011101010110001001110111
- Welton123
- Kontaktovat uživatele:
Ano, je pravda, že by se to nemělo řešit na forum. Nešlo tam tak moc o nadavky, jako o chovani A-Teamu. Navíc ty sam Toritary jsi mi na skype psal, kdyz jsem se te ptal kolik ti je, ze je ti 15 let. Nevím, jestli by 15 letý člověk psal kdyz -dis apod... Taky pisu chyby, ale to ve zbrklosti a pak se opravuji. Ano, evelas ( ten, co psal clanek na webu o tom a pak byl i na serveru ) to neměl dělat, ale nadavat hraci, do kok**a, deb**a aj.. mi prijdte divne. Kor jeste s prefixem Hl.Admin.
//EDIT: Já to chtěl vyřešit normálně, na skype jsem ti psal možné řešení, ale ty jsi mně raději ignoroval
.Navíc, pokud jsi byl pod weltcraftem tak jsi psal, ze nastavis autozpravy atd... aby to odpovidalo tomu, ze je to pod nim, ale na serveru to nadale psalo vitej *** na serveru GanGnamCraft atd... Dále už to zde na forum nebudu řešit ! 
//EDIT: Já to chtěl vyřešit normálně, na skype jsem ti psal možné řešení, ale ty jsi mně raději ignoroval

-
Přiznávám, metody jsem použil přinejmenším pochybné, ale už ten článek při uvedení serveru se tak hemžil pravopisnými chybami že jsem se tam prostě musel podívat. Předem podotýkám že jsem na Weltona ani na nikoho jiného nenaléhal aby PVP padlo, takový vývoj událostí jsem skutečně nečekal.
Ještě jedna věc: Mám ještě mnohem lepší perličky z chatu než ty co jsem ukázal v článku, je tam vidět ToritarYho úžasný slovník
.
Ještě jedna věc: Mám ještě mnohem lepší perličky z chatu než ty co jsem ukázal v článku, je tam vidět ToritarYho úžasný slovník

- zdenda204
- Věk: 36
Tak nám ty perličky ukaž