Dobrý den. Mám tři krátké dotazy. Snad mi pomůžete.
1. Máme s kamarádem server a chceme ho pouze pro sebe, ne pro cizí lidi. Ti se nám tam pořád napojují je možné, aby hosting odstranil náš server ze statusu(nebo abychom ho mi odstranily) ? Nemáme o to zájem.
2. V control panelu máme white list true(povoleno). V white listu máme 3 jmena ale napojuje se tam absolutně každý, což nechápu ale je to tak. Prosím o radu jak přesně postupovat(pokud je někde návod tak alespon odkaz).
3. Je umožněn ban na ip?
Procházel jsem forko ale nic jsem nenašel proto píšu nový topic. Budu hodně vděčný za rady, návody apod. Jsme oba začátečníci a s tímto neumíme pracovat a proto se ptám. Děkuji, pěkný zbytek dne.
White list, napojování hráčů...
-
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Re: White list, napojování hráčů...
1. Nevím, to se spíš ptej na sales@fakaheda.eu
2) Dej sem seznam pluginů a server.properities
3) Ano, dokonce samotným CraftBukkitem, nebo v ControlPanelu. To však odřízneš hráče kompletně od firewallu.
2) Dej sem seznam pluginů a server.properities
3) Ano, dokonce samotným CraftBukkitem, nebo v ControlPanelu. To však odřízneš hráče kompletně od firewallu.

-
Psal jsem i na ten mail.
Jak jsem řekl bohužel nevím co je properities
Vypadám jak idiot že?
Spíše jsem myslel ve hře...Já mu dám sice ban ale on přijde pod jiným nickem někdy dokonce s mím..
Kamarád už čte forko(návody), takže bude o něco chytřejší
Jak jsem řekl bohužel nevím co je properities

Spíše jsem myslel ve hře...Já mu dám sice ban ale on přijde pod jiným nickem někdy dokonce s mím..
Kamarád už čte forko(návody), takže bude o něco chytřejší
- Welton123
- Kontaktovat uživatele:
Když se připojíš na FTP serveru tak hned v kořenovém adresáři máš soubor server.properties, obsah toho souboru sem vlož.
- Huurcz
Malkin2929 píše:
1. Máme s kamarádem server a chceme ho pouze pro sebe, ne pro cizí lidi. Ti se nám tam pořád napojují je možné, aby hosting odstranil náš server ze statusu(nebo abychom ho mi odstranily) ? Nemáme o to zájem.
mrkni do control panelu vyber server a -nastaveni serveru -> Prezentace serveru a tam si uprav jestli chces aby byl server vyditelny ve veřejných seznamech serverů nebo ne

-
-
Chaply díky. White list už taky funguje ! Všem co pomohli dávám karmu. Díky můžete lock 
//LOCK

//LOCK