[list=][list=][list=][list=][/list][/list][/list][/list]93.91.240.148:37201
Zdravíčko tak po dlouhém patlání se s pluginem permissionEx sem přeci jenom napíšu,jelikož s pluginama dělám asi teprve 5 dní, ale u všech jsem vždy vše potřebné rozjel.TAkže jak jsem již řekl mám plugin PermissionEx a jako plugin na chat používám PexChat tuším.Chat manager který byl v zipu s PEX mi nefungoval(byl červený), poté jsem jej v configu zapl ale ikdyž ukazoval že funguje hodnosti jako [default] neukazoval.A ted k věci problém mám tento následující.Ikdyž dělám vše podle návodu(snad) vypisuje mi to před jménem 2 hodnosti a to ty samé.PLuginem na chat to být nemůže, protože to dělal i plugin IChat.Zde zasílám screen jak jsem napsal ten příkaz a co se stalo a přikládám jako přílohu tohoto tématu
*Těch věcí předtím si nevšímejte to jsem blbnul trochu.Každopádně mi to dělá u všech hodností a s jakoukoli barvou.
Prosil bych o nějakou radu, jelikož jak říkám s pluginami zacházím teprve pár dní, avšak mám problém jen s tímto.
Abych nezapomněl zde je můj výpis ze souboru permission.yml - je to výpis po tomto provedném příkazu viz nahoře.
groups:
Players:
default: true
permissions:
- commandbook.help
Admins:
prefix: '&3Admins&f'
permissions:
- permissions.*
users:
Forgimm:
group:
- Admins
permissions:
- permissions.*
PRosím o radu ohledně PermissionuEx:)
-
PRosím o radu ohledně PermissionuEx:)
- Přílohy
-
- Tohle je záznam ze hry.Všímejte si pouze toho příkazu v chatu právě napsaného a té dvojité hodnosti
- screen.png (100.73 KiB) Zobrazeno 4802 x
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Re: PRosím o radu ohledně PermissionuEx:)
Ty permissiony (permissions.yml) sem dej do Code tagů.
Jinak, doufám, že to nevyplňuješ do permissions.yml co jsou v kmenové složce, ale ty, které jsou ve složce PermissionsEx.
Jinak, doufám, že to nevyplňuješ do permissions.yml co jsou v kmenové složce, ale ty, které jsou ve složce PermissionsEx.

-
Jo jsem si jist, že to mám ve správném permission.yml jo a ty code tagy nebo jak jsi to říkal jak to udělám.Promin za neznalost ale žádný učený z nebe nespadl že jo 

- Naxmars
Majitel Minecraft serveru PapriCraft: 93.91.250.144:27842.
Přijďte si zahrát na Economy server...
- Naxmars
Používáš plugin Essentials?
- Sejsel
- Kontaktovat uživatele:
Možná by nebylo od věci sem hodit seznam pluginů, třeba se některé nekamarádí. Taky sem hoď ty permissions.yml do code:
[code][/code]
[code][/code]
01101110011101010110001001110111
-
Ahoj, takže nakonec to byl problém v pluginu Pexchat, kde jsem musel prepsat jednu věc, protoze to tam tak bylo nastaveno,ze se to napíše dvakrát, takže to konečně mám.Při té příležitosti když už je zde topic a at nemusím zakládat další, chtěl bych se optat na to, že pokud vyjde nová verze MC a já bych tam chtěl například nějakou stavbu ze staré mapy jestli to jde nějak přesunout a jak.Děkuji všem za pomoc a ochotu:)
-
- Věk: 54
- Kontaktovat uživatele:
Mno, ja mam pocit, ze po aktualizaci MC vse zustane stejne.
Napr ja mam 1.3.2. R3, a po update na CraftBukkit 1.4.5 vsechny stavby zustanou, tzn cely svet zustane jak byl, a max spadnou nejake pluginy
Ty bude potreba je rovnez zaktualizovat, az je jejich autori zaktualizuji na 1.4.5....
Napr ja mam 1.3.2. R3, a po update na CraftBukkit 1.4.5 vsechny stavby zustanou, tzn cely svet zustane jak byl, a max spadnou nejake pluginy

Ty bude potreba je rovnez zaktualizovat, az je jejich autori zaktualizuji na 1.4.5....
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej 
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)

Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)
-
Jo však jasné, ale když budu chtít WIPE mapy nebo tak... přece jenom jednuo se zničí natolik, že to bude potřeba to zaprvé a za druhé pokdu vyjde mc například s novou surovinou....dříve třeba Emeraldy, tak mám pocit že se musela wipnout mapa aby emeraldy v dolech byly
TAkže proto se ptám na tuto věc 

- Naxmars
Jasně že de. Například nejlepší na to je MCEdit.