Dobrý den prosil bych o pomoc na můj email mi dnes přišel email od sales fakahedy jak to myslíte když mam na serveru napsáno že mám pronájem na 17 dní tak mi ho seberou i tak? protože sem dlouho neplatil naposledy sem platil jak sem si založil server což bylo před pár dny prosím o radu jestli mi ho smažou nebo ne.
Jo a ještě něco nejde mi vypnout server když kliknu na vypnout server tak mi to napíše server byl dočasně vypnut ale server pořád běží děkuji
Email: Dobrý den,
uplynul již téměř týden od spuštění nového webu FakaHeda.eu. Drtivá většina funkcí na novém webu je již plně v provozu a zbylé věci budeme během nadcházejícího týdne postupně dodělávat.
Jsme si samozřejmě vědomi, že ne úplně vše proběhlo bez problémů a proto budeme plošně během neděle všem serverům přidávat 5 dní k pronájmu navíc jako odškodnění za způsobené problémy.
Týkat se to bude všech serverů zaplacených minimálně do 3. 11. 2012.
V ten samý den k večeru taktéž začneme vypínat nezaplacené servery, které jsme doteď nechávali běžet, takže pokud svůj server chcete mít v provozu a nemáte jej zaplacen, nezapomeňte si jej prodloužit pomocí kreditů z Control panelu.
Děkujeme, že jste s námi tyto krušné chvíle přečkali a těšíme se na další spolupráci.
S pozdravem FakaHeda.eu
Zpráva byla odeslána hromadně systémem FakaHeda.eu
help me
- Shaggy84675
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
Re: help me
Neboj, pokud ho máš zaplacený a máš ho do nějakého data, který není po dnešním datu, tak ti ho nevypnou.
S tím vypnutím serveru se obrať radši na web@fakaheda.eu.
S tím vypnutím serveru se obrať radši na web@fakaheda.eu.
Omluvte prosím moji nefunkčnost podpisu. Momentálně přesouvám podpis na svůj webserver.