tak to mel ale nejde to nejsem debil boze vy ste....
,
Spuštění nového webu
-
- Věk: 31
- Kontaktovat uživatele:
- zdenda204
- Věk: 36
Re: Spuštění nového webu
My nemluvit tvá řeč.
Jestli si chceš na někoho otvírat hubu tak můžeš tak akorát na kámoše.
A nelži sám sobě....
Jestli si chceš na někoho otvírat hubu tak můžeš tak akorát na kámoše.
A nelži sám sobě....
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
zdenda204: V klidu, na tohle nemá smysl reagovat, protože GamerX je nejlepší, když má nějakej problém ze serverem, tak nikdy nedodá co chce a on nikde chybu ve vlastně kódovaných pluginech nemá. A tohle je úplně to samé. No comment radši.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- lllScorpionlll
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
Neviem či to je chyba alebo čo ale nedá sa mi platiť kreditami... na účte mám 215.5
A stále mi tam píše:
A nič tam nemám ako zaplatit kreditami no proste nejde to ...
A stále mi tam píše:
Spoiler: zobrazit
A nič tam nemám ako zaplatit kreditami no proste nejde to ...
-
Tie automaticke restarty co su v control panely este nefunguju alebo nefunguju len mne? Dakujem za odpoved.
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Scorpion Nejspíše se pokoušíš zaplatit server, na který nemáš dostatek kreditů. Např. máš 10-ti slotový MC server, který stojí 225kč/měsíc.
michalkomar Ještě nefungují, nicméně servery se restartují každách 24 hodin v ranních hodinách.
michalkomar Ještě nefungují, nicméně servery se restartují každách 24 hodin v ranních hodinách.
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
- Austin
- Site Admin
- Věk: 38
- Kontaktovat uživatele:
Ty hodinove restarty nefunguji, objevil jsem tam jeste drobnou chybu, jdu to ale opravit a za chvili to nahodim.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem
- zdenda204
- Věk: 36
Austine a to jste si mysleli že vše máte nachystané a takovéto problémy nebudou. Nebo si mílím ?
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Míliš se nebo se mýlíš?
Všechno bylo nachystáno, ale víš jak to je z migrací, nikdy nic nejde bez problémů a navíc v takovémto objemu dat a věcí není možné napoprvé udělat vše na 100%. Podívej se na nejrůznější software nebo hry, sám MC je toho příkladem. Hafo bugů, které se objeví třeba až časem.

„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
- Austin
- Site Admin
- Věk: 38
- Kontaktovat uživatele:
Ty auto restarty by uz mely jet.
Zdenda: nevim kam tim miris. Pro nas bylo dulezite aby hlavne jely samotne herni servery a s tim urcite zadne extremni problemy az na par vyjimek nebyly. Ja nikomu neberu nazor, ze by to slo udelat lepe, ale bohuzel, lepe jsme to my udelat neumeli.
Ze to bude takove jake to je, jsem tak zhruba ocekaval. Ono premigrovat system, ktery puvodne jel na PHP a nyni jede na Ruby, puvodne mel nejakych sotva 45 tabulek, nyni ma 85 tabulek, proste neni jen tak.
UPDATE: Navic nejvetsi problem, ktery byl s SMSkama tak byl kvuli tomu, ze nam poskytovatel nezmenil system na novou verzi o pulnoci, tak jak jsme to s nimi meli dlouho dopredu domluveno. Zmenili to az v pondeli dopoledne a kvuli tomu pak bylo plno problemu. Navic k tomu nemaji zadnou administraci, takze se vse muselo psat podle dokumentace a nebylo mozno nic otestovat. Takovehle obrovske zmeny se proste neobejdou bez problemu.
Zdenda: nevim kam tim miris. Pro nas bylo dulezite aby hlavne jely samotne herni servery a s tim urcite zadne extremni problemy az na par vyjimek nebyly. Ja nikomu neberu nazor, ze by to slo udelat lepe, ale bohuzel, lepe jsme to my udelat neumeli.
Ze to bude takove jake to je, jsem tak zhruba ocekaval. Ono premigrovat system, ktery puvodne jel na PHP a nyni jede na Ruby, puvodne mel nejakych sotva 45 tabulek, nyni ma 85 tabulek, proste neni jen tak.
UPDATE: Navic nejvetsi problem, ktery byl s SMSkama tak byl kvuli tomu, ze nam poskytovatel nezmenil system na novou verzi o pulnoci, tak jak jsme to s nimi meli dlouho dopredu domluveno. Zmenili to az v pondeli dopoledne a kvuli tomu pak bylo plno problemu. Navic k tomu nemaji zadnou administraci, takze se vse muselo psat podle dokumentace a nebylo mozno nic otestovat. Takovehle obrovske zmeny se proste neobejdou bez problemu.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.