Spuštění nového webu

nejento
Kontaktovat uživatele:

Re: Spuštění nového webu

#101 Příspěvekod nejento » 06 lis 2012, 22:33

michalkomar píše:S istotou si dovolim trvrdit, ze mojim serverom PvPCraft.cz, ktory je u vas 100% najhranejsim vam robim nemalu reklamu. Rano o 6:00 vstavam a preto by som vas poprosil o prednostne vybavenie mojej ziadosti, chcem sa aj vyspat po narocnom dni.

Vidim, ze ste aktivni a opravit FTP pristp + zalozit DB neda tolko prace.

Idem si zapalit cigaretu a verim, ze ked sa vratim budem moct pokracovat v budovani druheho najhranejsieho serveru Fakahedy.

Dakujem.

Trochu musím srazit hřebínek. Je tu mnoho serverů, se kterými jsou problémy a nevím proč by lidé z FakaHedy měli řešit jediný případ, když je tu mnoho hromadných problémů a případů.
Proto si dovoluji napsat: Vyčkejte dokud se k problému nedostanou a nevyřeší.

P.S.: Jsou tu i servery, které jsou prioritnější a je podstatnější řešit problémy nejprv hromadně a následně jednotlivců.
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/

michalkomar

#102 Příspěvekod michalkomar » 06 lis 2012, 22:37

To je mozne, takyto post na fore ale pomoze - uz mi prisla prva odpoved.

Som maximalne casovo vytazeny a preto je pre mna klucove mat pristupne to, co som uhradil. Neviem kolko 100 slotovych serverov vlastnite alebo ci sa Minecraftu venujete vazne, ako hobby - je mi to jedno. Od serioznej spolocnosti cakam seriozne a 100% sluzby. Tiez som nezaplatil len 50% sumy a tak dalej.
Obrázek

SpreyYManNNikKK

#103 Příspěvekod SpreyYManNNikKK » 06 lis 2012, 22:38

A ještě i já si dovolím zmínit že i tvůj server neni nejhranější :) neříkám že ten můj je ale zde na FH je víc takových serverů :*

michalkomar

#104 Příspěvekod michalkomar » 06 lis 2012, 22:40

Napisal som, ze je najhranejsi na Fakahede. Ak si myslis, ze tie vystrelky ako 250 slotove blbosti s 5 TPS su hranejsie, tak s tymi nemozes PvPCraft porovnat.

Ale urobme to inak, tyzden sleduj http://www.minecraft-hosting.cz/minecraft-servery a potom zhodnot svoj prispevok, dobre?
Obrázek

Austin
Site Admin
Věk: 38
Kontaktovat uživatele:

#105 Příspěvekod Austin » 06 lis 2012, 22:50

FTP ucty by mely byt plne funkcni (zmena hesla atd).

Verte ze nikoho neignorujeme, ale resime proste veci podle dulezitosti a akutnosti. Vsechny tickety i maily cteme, nemejte strach. Odpovidat na vsechno by nam ale zase vzalo strasnou spoustu casu, kterou radeji venujeme opravovani a na komunikaci odpovidame az ve chvili kdy dokoncime jednu vec a zaciname dalsi.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

King_of_KeKs
Věk: 27
Kontaktovat uživatele:

#106 Příspěvekod King_of_KeKs » 06 lis 2012, 22:51

Dobrý večer,
neviem či sa to tu už spomínalo, ale ako som náhmatkovo pozeral tak nie. Našiel som viacero bugov(podla mňa to sú bugy) a mám taktiež niekolko otázok, nevedel som kam som to mal napísať tak to píšem sem..

1.) Žiaden tvar SMS
Včera mi jeden hráč posielal SMS na VIP a miesto tvaru mi tu v CP uviedlo "-"(viz. screenshot) a pritom hráč zadal tvar SMS, ako je to možné ? Kredity a pod. sa normálne započítali.
ss ZDE

2.) Žiadne peniaze za SMS
Dnes mi jeden hráč poslal SMS na VIP, ale miesto toho aby mi to pripočítalo kredity mi ich nezapočítalo a jeho SMS mala hodnotu 0kč. Tvar bol správny(viz. screenshot). Je to spôsobené tým, že hráč nemal dostatok kreditu alebo je to nejaký bug ?
ss ZDE *to číslo 443.0 je zostatok kreditov.

3.) CPU+RAM pri výbere herného serveru
Pri žiadnom z mojich herných serverov sa nezobrazuje CPU a RAM. Je to nejaký bug alebo je to spôsobené zámerne ?
ss ZDE
Obrázek
ObrázekObrázek

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#107 Příspěvekod Mysteria » 06 lis 2012, 23:22

michalkomar píše:To je mozne, takyto post na fore ale pomoze - uz mi prisla prva odpoved.

Som maximalne casovo vytazeny a preto je pre mna klucove mat pristupne to, co som uhradil. Neviem kolko 100 slotovych serverov vlastnite alebo ci sa Minecraftu venujete vazne, ako hobby - je mi to jedno. Od serioznej spolocnosti cakam seriozne a 100% sluzby. Tiez som nezaplatil len 50% sumy a tak dalej.

Prostě si se trefil do data, kdy se přechází na jiný systém. Dalo se čekat, že to nepůjde jako po másle, to nejde ostatně nikdy (viz třeba registr vozidel ČR :D, ale zase tak hrozné to není).
Kdyby jsi si ho objednal o týden dřív, tak by jsi tyhle problémy neměl (tím jako nechci říct, že za to můžeš ty, ale prostě věřím že řeší teď desítky věcí a některé jsou asi důležitější než tvůj problém).

MiniMe
Site Admin
Věk: 38
Kontaktovat uživatele:

#108 Příspěvekod MiniMe » 06 lis 2012, 23:41

King_of_KeKs píše:Dobrý večer,
neviem či sa to tu už spomínalo, ale ako som náhmatkovo pozeral tak nie. Našiel som viacero bugov(podla mňa to sú bugy) a mám taktiež niekolko otázok, nevedel som kam som to mal napísať tak to píšem sem..

1.) Žiaden tvar SMS
Včera mi jeden hráč posielal SMS na VIP a miesto tvaru mi tu v CP uviedlo "-"(viz. screenshot) a pritom hráč zadal tvar SMS, ako je to možné ? Kredity a pod. sa normálne započítali.
ss ZDE

Kód: Vybrat vše

Text sms byl doplněn později. Proto se u jedné platby nezobrazil (doplnil jsem jej v případě, že jej potřebujete)

2.) Žiadne peniaze za SMS
Dnes mi jeden hráč poslal SMS na VIP, ale miesto toho aby mi to pripočítalo kredity mi ich nezapočítalo a jeho SMS mala hodnotu 0kč. Tvar bol správny(viz. screenshot). Je to spôsobené tým, že hráč nemal dostatok kreditu alebo je to nejaký bug ?
ss ZDE *to číslo 443.0 je zostatok kreditov.

Prověřím

3.) CPU+RAM pri výbere herného serveru
Pri žiadnom z mojich herných serverov sa nezobrazuje CPU a RAM. Je to nejaký bug alebo je to spôsobené zámerne ?
ss ZDE

Ano víme o tom, bude opraveno

FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

GamerX
Věk: 31
Kontaktovat uživatele:

#109 Příspěvekod GamerX » 07 lis 2012, 13:57

Mám problem když pouziju u SMS VIP nastavni moznost poslani prikazu na server tak kdyz poslu testovaci sms tak se ten prikaz nevykona

Pchalo

#110 Příspěvekod Pchalo » 07 lis 2012, 14:53

Zdravím,
u VIP SMS máš nastavený libovolný formát a libovolnou SMS, ale pouze zaslat notifikaci na email, ale žádný příkaz. Přidej další akci na odeslání příkazu. Nezapomeň, že příkaz jde do konzole, takže žádné lomítka / před příkazem nepoužívat.
http://www.FakaHeda.eu
- Nezapomeň ohodnotit karmou ty, kteří ti pomohli!

Zpět na „Oznámení“