Server: 109.74.146.22:37969
po zmene mapy ked sa chce niekto napojit, tak vypise toto:
Disconnect: Pure server: file [GAME]\csgo\pak01 does not match the server's file..
pomoze iba restart servera. je to od posledneho patcha, chcem sa spytat, ci sa to da nejak obist, alebo treba cakat update?
pure bug...
- SPiRIT
- Věk: 35
- Kontaktovat uživatele:
Re: pure bug...
zkus si do command line v CP pridat +sv_pure 0 , a pregeneruj script a restartuj server, pure blbne na csgo serveru uplne od zacatku ovsem z pocatku to bylo jen na komunitnich mapach, postupem casu to opravili tak ze to pojebali totalne a tedko blbnou o valve mapy.
-
SPiRIT píše:zkus si do command line v CP pridat +sv_pure 0 , a pregeneruj script a restartuj server, pure blbne na csgo serveru uplne od zacatku ovsem z pocatku to bylo jen na komunitnich mapach, postupem casu to opravili tak ze to pojebali totalne a tedko blbnou o valve mapy.
sv_pure 0 nastavene a teraz mi pise
Server approved grace request...
Retrying connection to 109.74.146.22:37969, server requires lobby reservation but is unreserved.
Received game details information from 109.74.146.22:37969...
GameTypes: could not find matching map "awp_india_csgo".
[MM] Sending reservation request to 109.74.146.22:37969
- SPiRIT
- Věk: 35
- Kontaktovat uživatele:
Podle me nemas mapu zapsanou v gamemodes.txt nebo v gamemodes_server.txt to je aktualni problem... aspon se to tak tvari... protoze awp india csgo mi na serveru normalne funguje
-
SPiRIT píše:Podle me nemas mapu zapsanou v gamemodes.txt nebo v gamemodes_server.txt to je aktualni problem... aspon se to tak tvari... protoze awp india csgo mi na serveru normalne funguje
mas pravdu!
v gamemodes_server.txt som si vytvoril novu mapgroup so vsetkymi mapami, nastavil som si tu groupu v spustacich parametroch a uz to slape, dik za pomoc
Zpět na „Counter-Strike: Global Offensive“