[b]Server: IP:nemám
Prosím o podrobný návod jak na platbu sms prostě nedokážu s kámošem pochopit ty rámečky... výše platby je 335Kč tím pádem jsou sloty považovány za 335Kč ale platím 499Kč?? Prosím o radu. Popřípadě by mi stačil formát SMS, když si chci koupit 11 slotový minecraft server.. děkuji moc a omlouvám se za způsobené potíže
SMS platba
- King_of_KeKs
- Věk: 27
- Kontaktovat uživatele:
Re: SMS platba
Za každú SMS platbu si nejakú čiastku berie sprostredkovateľ a niečo fakaheda(
) preto sa ti SMS platba vo výške 499kč počíta za 335 kč....
Myslím, že v tých rámčokoch je to skvelo vysvetléné
Miesto VS dáš svoj variabilný symbol teda port serveru.
Ale pozor !

Myslím, že v tých rámčokoch je to skvelo vysvetléné
Kód: Vybrat vše
SMS ve tvaru: FAKAHEDA 499 VS na číslo 90333
Ale pozor !
Kód: Vybrat vše
POZOR, u CZ operátorů je na zprávu nutno odpovědět ve formátu ANO, jinak nebude platba přičtena.
-
- Věk: 30
- Kontaktovat uživatele:
King_of_KeKs píše:Za každú SMS platbu si nejakú čiastku berie sprostredkovateľ a niečo fakaheda() preto sa ti SMS platba vo výške 499kč počíta za 335 kč....
Myslím, že v tých rámčokoch je to skvelo vysvetlénéKód: Vybrat vše
Ale pozor !Kód: Vybrat vše
POZOR, u CZ operátorů je na zprávu nutno odpovědět ve formátu ANO, jinak nebude platba přičtena.
co si hovoril o tom českom operatorovi ako to funguje lebo ja mam hracov co mi povedali ze poslali sms strhlo im to a nic mi nedolo a boli to hraci z CR tak ako to ma byt maju poslat este jednu sms v tvare ano?

- King_of_KeKs
- Kontaktovat uživatele:
Joe_bellow to platí len pri SMS platbe vo výške 499kč, pri obyčajných VIP SMS platbách alebo SMS platbách vo výške 6,8,10 eur to neplatí.
-
- Věk: 30
- Kontaktovat uživatele:
ok ale zaujimalo by mna preco ked nekdo posle sms tak nepride stalo sa mi uz viackrat vam nie?

- King_of_KeKs
- Kontaktovat uživatele:
Mne sa to nestalo ani raz, ak má odosielatel SMS aktivovanú službu premium SMS(vačšinou je už aktivovaná) tak stým nieje žiaden problém. Občas sa stáva, že je problém u sprostredkovávateľa SMS služieb, ale čo najskôr sa to dá do poriadku, fakaheda o tom informuje na hlavnej stránke a všetky kredity za SMS budú pripočítané. Pravdepodobne ťa hráči klamú lebo chcú VIP alebo inú službu, ktorú sprostredkovávaš za SMS na na servery 

- Sejsel
- Kontaktovat uživatele:
King_of_KeKs píše:Za každú SMS platbu si nejakú čiastku berie sprostredkovateľ a niečo fakaheda() preto sa ti SMS platba vo výške 499kč počíta za 335 kč....
Myslím, že v tých rámčokoch je to skvelo vysvetlénéKód: Vybrat vše
Ale pozor !Kód: Vybrat vše
Fakaheda si nebere žádný poplatek, v minulosti dokonce přidávala. Technicky vzato vlastně bere vše, co ona dostane a to aje těch 335 Kč.
01101110011101010110001001110111
- Sejsel
- Kontaktovat uživatele:
Joe, to že nepřijde není tvůj problém, ale jejich. Nejspíš stejně jen kecají a doufají, že jím na to skočíš. Jelikož bys měl mít vždy podmínky SMS plateb na svém webu, odkaž je na ně. V nich je, co mají dělat, když platba nebude doručena 

01101110011101010110001001110111