Dobrý deň,
Myslím, že veľa ľudí už môj problém pozná

Server neustále padal, po prihlásení na server sa nedali použiť žiadne príkazy a nenačítavala sa mapa (to isté aj bez pluginov). Po necelých 2 týždňoch som sa dozvedel, že mám poškodenú mapu

Nedočkal som sa konkrétného riešenia, ako tento problém odstrániť, tak som jednoducho dal novú mapu. Myslel som si, že bude po probléme. No dnes ráno server na dlhšiu dobu spadol, čo ma vyľakalo. Okrem toho zmizli niektoré postavené veci a čas sa akoby pretočil späť

Bojím sa, či by sa niečo podobné nemohlo stať aj na novej mape. Pôvodná bola vygenerovaná pred piatimi mesiacmi ešte na verzii 1.2.3, mnoho hráčom tam malo rozsiahle obchody, mestečká a rôzne zaujímavé stavby, niektorí tam hrali celé mesiace, tiež sme mali mnoho eventov, aquapark, mnoho miest, rozostavané medzimestské metro, zábavný park, univerzitu.....
Chcel by som sa spýtať, či by sa poškodená mapa nedala nejak zachrániť, od kedy je nová mapa, doslova sa necítim ako na svojom serveri a okrem toho neprichádzajú žiadne VIP platby, ktorých pred tým prichádzalo veľa a poháňali celý server a tiež sme prišli o mnoho kvalitných hráčov. Ďakujem za pomoc, ak nejaká príde