Zdravím,
Ačkoliv to píši nerad, je to nutnost... Vlastním 30 slot. server zaplacený do 11 září. Na server je zaběhlá hráčská komunita ačkoliv v posledních dnech pomalu upadá z důvodu nedostatku času. Na začátku prázdnin to šlo, ale teď se mi do toho plete brigáda a miliarda dalších věcí. Nemám už dost času starat se o server. Je celkem slušně nastavený a myslím že dokud jsem se o to aktivně staral tak i slušně prosperoval (začal jsem na 15 slotech). Jedná se o survial. Je tam plně funkční ekonomika,rezidence,WG/WE, a hlavně nastavené VIP výhody. Na serveru je i celkem velký spawn (nic extra ale). Za server, kompletní přístup do všeho tzn. FTP, CP atd. bych chtěl něco kolem 50 % ze zaplaceného pronájmu. Pokud by měl někdo zájem kontaktujte mě přes PM. Doufám, že nijak touto nabídkou neporušuji pravidla FH, myslím že to je i v jejích zájmu, jelikož nový majitel by jistě, narozdíl ode mě v pronájmu pokračoval.
MC Server k prodeji
- Sejsel
- Kontaktovat uživatele:
-
Re: MC Server k prodeji
37443 

- Arcas
- Věk: 26
Argento měl bych pro tebe návrh. Napiš mi na můj skype Vojtas-pocitac.
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

-
- Arcas
- Věk: 26
Server jsme odkoupili. Děkujeme Argentu za prefektní server.
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

- Sejsel
- Kontaktovat uživatele: