Zdravím všechny, Aktuálně nejlepší anti hack/cheat plugin? Do teď jsem používatl NoCheat každopádně z 80% nefunguje, Mám PvP server a potřebuji mít jistotu že tu prostě není nějaký trapný hack že si ho každý stáhne někde támhle na uložto, ale také chápu že týpci který opravdu obdivuji a dělají tyto anti pluginy, tak to nestíhají protože hackerů je nejmíň o 90% více než jich
Nejlepší AntiCheat/Hack ?
-
tadeasek7
Nejlepší AntiCheat/Hack ?
93.91.250.113:27162
Zdravím všechny, Aktuálně nejlepší anti hack/cheat plugin? Do teď jsem používatl NoCheat každopádně z 80% nefunguje, Mám PvP server a potřebuji mít jistotu že tu prostě není nějaký trapný hack že si ho každý stáhne někde támhle na uložto, ale také chápu že týpci který opravdu obdivuji a dělají tyto anti pluginy, tak to nestíhají protože hackerů je nejmíň o 90% více než jich
Takže jak zní otázka na toto téma? Jaký plugin je opravdu každodenně updatovaný a brzdí (skoro) všechno neobvyklé Létaní/kopání/zabíjení ? Potřebuji nutně! Díky
- Houska
Re: Nejlepší AntiCheat/Hack ?
Určitě bych zvolil NoCheatPlus
vyvoj Nocheatu čisteho byl zastaven, a začli dělat +, já zkoušel osobně na svým serveru a tento plugin 70% hacku vychytal..
vyvoj Nocheatu čisteho byl zastaven, a začli dělat +, já zkoušel osobně na svým serveru a tento plugin 70% hacku vychytal..
-
tadeasek7
Taky sem nad ním přemýšlel, ''Byl zastaven'' ? Vidíšto to by tam měli anpsat, nevšiml jsem si toho, zkusím NoCheatPlus, díky moc
Jestli to bude fungovat-Karma
- Houska
Jako takhle zastaven, proč by vydavali dva Nocheaty, nebere mi to
,
JInak fungovat.. je to rozodne Veřejný nejlepší antihack
JInak fungovat.. je to rozodne Veřejný nejlepší antihack
- Sejsel
- Kontaktovat uživatele:
NoCheat má ve velkém červeném rámečku nahoře, že se nevyvíjí. NoCheatPlus dělají jiní lidé, kteří pokračují v práci, kterou začal původní autor (EvenPrime85).
01101110011101010110001001110111