server mam zaplacen ale ještě mi ho nevytvořili. Měl bych dotaz ohledně modu do hry. Rád bych měl ve hře mod IC2 ale nevím jak se instaluje a tak bych chtěl poprosit o pomoc. Předem děkuju
IndustrialCraft
-
BessyDee
IndustrialCraft
Server: Nemám
server mam zaplacen ale ještě mi ho nevytvořili. Měl bych dotaz ohledně modu do hry. Rád bych měl ve hře mod IC2 ale nevím jak se instaluje a tak bych chtěl poprosit o pomoc. Předem děkuju
- Vojko
- Věk: 28
Re: IndustrialCraft
Počkaj, kým ti ho vytvoria 
Potom ti poradíme s čím len budeš chcieť
Potom ti poradíme s čím len budeš chcieť
Aj keď tu na fóre nie som aktívny, môžete mi písať na Skype, E-Mail, ...
-
BessyDee
Server vytvořen, už jsem se tam byl i podívat ale chybí mi ten mod
Pomohl by jsi mi tedy prosím s instalací některého modu ? Nejraději bych Industrial Craft 
- Sejsel
- Kontaktovat uživatele:
Rádi ti pomůžeme, jenom nám sem nejdřív napiš svůj port a IP adresu serveru.
01101110011101010110001001110111
-
BessyDee
93.91.250.110:27888
nevím ale co bych měl teďka dělat, nebo jestli mi ten mod přímo nainstalujete. Vůbec totiž nevím jak toto funguje
nevím ale co bych měl teďka dělat, nebo jestli mi ten mod přímo nainstalujete. Vůbec totiž nevím jak toto funguje
- TheKrysa
- Kontaktovat uživatele:
Oni ti jen pomůžou, ta IP je k tomu aby vědělli, že máš server na FakaHedě. Je to totiž forum FakaHedy
- Sejsel
- Kontaktovat uživatele:
Co musíš udělat:
Stáhnout nejnovější soubor, co má v jméně craftbukkit: https://github.com/MinecraftPortCentral ... /downloads
Přejmenovat na minecraft_server.jar
Nahrát na FTP místo stejnojmenného souboru
Stáhnout IndustrialCraft - nejnovější verzi (bývá nejvýše): http://mcportcentral.co.za/wiki/index.p ... _for_1.2.5
Vytvořit složku /mods/ na FTP vedle minecraft_server.jar
Do složky /mods/ nahrát stáhlý soubor .zip
Po instalaci je dobré ještě smazat svět, aby se mohl vygenerovat i s novými funkcemi. Stačí smazat složku world (pokud je jiný název mapy, tak prostě tu složku)
Stáhnout nejnovější soubor, co má v jméně craftbukkit: https://github.com/MinecraftPortCentral ... /downloads
Přejmenovat na minecraft_server.jar
Nahrát na FTP místo stejnojmenného souboru
Stáhnout IndustrialCraft - nejnovější verzi (bývá nejvýše): http://mcportcentral.co.za/wiki/index.p ... _for_1.2.5
Vytvořit složku /mods/ na FTP vedle minecraft_server.jar
Do složky /mods/ nahrát stáhlý soubor .zip
Po instalaci je dobré ještě smazat svět, aby se mohl vygenerovat i s novými funkcemi. Stačí smazat složku world (pokud je jiný název mapy, tak prostě tu složku)
01101110011101010110001001110111
-
BessyDee
Děkuju za návod, vše jsem tak udělal. Teďka jsem ještě smazal mapu ale zatím se mi server nenahodil, doufám že brzy naběhne 
-
BessyDee
už je to hodina a server stále neběží a já nevím vůbec co s tím. Nemohlo se něco instalací toho modu pokazit na serveru ? Když jsem dal smazat složku world, tak od té doby server nechce znovu naběhnout.
-
BessyDee
Už jsem asi přišel proč mi spadl server, dal jsem načíst zálohu a zkusil jsem to znovu a vypadá to že to blbne když tam dám načíst Craftbukkit kterému změním název na minecraft_server.jar, poradil by jsi mi prosím co s tím mám udělat abych se tomuto problému vyhnul ?