No tak s tou mapou to vidím černě - nevím, komu by se chtělo stavět odznova půl roku celý svět s tématikou world of warcraft. Pluginy jsou aktualizované, bukkit taky. Kdyby to bylo pluginama v nolaggu by se to projevilo. Pohrávám si i s myšlenkou, že se na to celé vykašlu a nechám to běžet tak...
PS.: Neví někdo jak zjistit, co tak enormně vytěžuje CPU?
Residence - lagy
- Arcas
- Věk: 26
Re: Residence - lagy
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Zkus NoLagg Examine 

- Arcas
Mám, znám, neukazuje skoro nic.
Už začínám uvoažovat o chybě na straně FakahedaMineQuery protože to funguje bez lagů a stejně jak s CPU 16 tak s CPU 200 takže nwm nwm...
Už začínám uvoažovat o chybě na straně FakahedaMineQuery protože to funguje bez lagů a stejně jak s CPU 16 tak s CPU 200 takže nwm nwm...
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

- nejento
- Kontaktovat uživatele:
To je blbost. FakaHedaMinequery nezabírá prakticky žádnou pamět.

- Arcas
Nejde o to, kolik zabírá paměti ale jak ukazuje procesor. Já totiž už nevím.
Ještě mě napadá, že bby ses na to podíval osobně. Asi by to bylo rychlejší a lepší. Jestli souhlasíš, napiš mi na skype. Pošlu ti údaje.
Ještě mě napadá, že bby ses na to podíval osobně. Asi by to bylo rychlejší a lepší. Jestli souhlasíš, napiš mi na skype. Pošlu ti údaje.
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

- Austin
- Site Admin
- Věk: 38
- Kontaktovat uživatele:
je ten examine co jsi tu daval z doby kdy ten server zral 200% ?
Dival jsem se ti do logu a dle meho skromneho nazoru to zpusobuje Authme.
Jakmile se tohle ukaze v logu, tak to vice mene koresponduje s tim, kdy ti ten server zacne najednou zrat 200% a vic.
http://www.fakaheda.eu/stats/cpu/27328_cpu.html
Nedela to zrejme vzdy, ale kdyz jsem se dival do grafu v kterou minutu to zaclo delat, tak jediny bordel v logu pobliz toho casu bylo to authme.
Dival jsem se ti do logu a dle meho skromneho nazoru to zpusobuje Authme.
Spoiler: zobrazit
Jakmile se tohle ukaze v logu, tak to vice mene koresponduje s tim, kdy ti ten server zacne najednou zrat 200% a vic.
http://www.fakaheda.eu/stats/cpu/27328_cpu.html
Nedela to zrejme vzdy, ale kdyz jsem se dival do grafu v kterou minutu to zaclo delat, tak jediny bordel v logu pobliz toho casu bylo to authme.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem
- Arcas
Díky. Ale co s tím?
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

- SpreyYManNNikKK
mg , tak ho snad updatujes nebo smazes ne ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
- Arcas
Ty si hezký radílek. A co když mám poslední verzi a mazat ho nebudu - okamžitě by se hráči začali hackovat na cizí účty. Příště si 2x rozmysli než něco napíšeš.
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

- SpreyYManNNikKK
Já si nic rozmyslovat nebudu , vím že sem hezký radílek , tak asi když máš nejnovější tak si stáhni TROŠKU starší ne ? Nebo si stáhni xAuth apod... To sou dneska děti ale ....