CSS update vydán (beta)
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: CSS update vydán (beta)
JJ, tenhle bug je docela známý a i dost nepříjemný, každopádně si myslím že to Valve vyřeší nějakým menší updatem, který už ale nebude tak drastický jako tento - já osobně bych to nechal tak 14 dní testovat ať hráči nejdou 99,9% bugů a pak to opravil najednou 

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- max_007
- Věk: 36
ma už nekto neake info o nonsteam klientovy a server patchy ?
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
KnifeFight 1v1
=> po nainstalování nové verze SM 1.3.3 (link ve druhém tématu) je opět funkční
=> po nainstalování nové verze SM 1.3.3 (link ve druhém tématu) je opět funkční
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-
- Kontaktovat uživatele:
NO já jsem svoje servery nechal na NS... updatnu je až bude patch pro NS hráče aby tam též mohli hrát...., Sice jsem musel k těm cca 950Mb stáhnout ještě NS verzi CSS abych si tam mohl zahrát, ale to je mi jedno. Steam stejně mám hlavně kvůli Source SDK přesněji Valve hammru editoru
Sleduj filmy a seriály online na www.justmovie.cz
Dej karmu těm co ti pomohli
Rád poradím v oblasti Cs:S, Cs:GO, Minecraft
Kdo má víc?

Dej karmu těm co ti pomohli
Rád poradím v oblasti Cs:S, Cs:GO, Minecraft
Kdo má víc?

- max_007
- Věk: 36
nasiel som neaky patch na nonsteam ,nesom si isty ci to je ono ale pre istotu to tu posielam
http://www.dieselpowered.me/project/RevEmuLinux/v3
http://www.dieselpowered.me/project/RevEmuLinux/v3
-
Bannanek asi mas pravdu, ale co me osobne nastvalo nejvic je to ze si ted ze serverem nevim rady. Cokoli tam nahrju tak spadne. Nakopal jsem tam adminplugin a to je maximum a to jeste taky nekdy spadne kdyz pouziju prava. Jinak urcite na tom maji zasluhu admini z fakahedy ze nam servery funguji a zustavam zastancem nazaru ze to VALVE pro tentokrat podelalo, i kdyz zlepsilo grafiku a pridalo ruzne cile, nebo uspechy.
- Austin
- Site Admin
- Věk: 38
- Kontaktovat uživatele:
osobne si myslim ze to spis prinese pro Sourcy vice updatu. Ted maji jednotny engine pro vsechny hry, ktery muzou spravovat a aktualizovat najednou. Predtim meli extra pro sourcy zastaraly engine, do ktereho se jim uz evidentne nevyplatilo vrtat. A co se tyce toho TickRate 66. Je potreba si uvedomit, ze to co bylo predtim tickrate 66, nebude to same tady. Tenhle novy engine co jsem cet, si s tickrate 100 proste vubec neporadi a hraje se s tim spatne (jde to ruznyma hackama forcnout). A osobne verim tomu ze behem nekolika tydnu vyjde jeste x mensich updatu, ktere postupne odstrani ty zavaznejsi chyby. To bylo to same u 1.6tky kdyz se prechazelo na novy protokol. Taky potom behem par dni vyslo jeste par updatu, a jak stara hra to je...
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem
-
Jeste se chci zeptat jestli jsem to spravne pochcopil tak server mam nastavovat ve slozce orangebox co mam na ftp?
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Ano přesně tak, tu složku cstrike co máš v rootu můžeš smazat...

-
A raty jsou stejne bebo jsou to ty 66 jak jsewm tu nekdy myslim cetl? Kdyztaj si me pridejte na stemu,skype(STEAM: RA_Vaska, skype : brmarek) at to nemusim porad hlidat hodne odbiham XD
Zpět na „Counter-Strike: Source“