Counter Strike:Source beta - co vy na to?

Pokec hlavně o tomto fóru - co tady chybí a co by mělo být jinak
Qefik
Kontaktovat uživatele:

Counter Strike:Source beta - co vy na to?

#1 Příspěvekod Qefik » 24 čer 2010, 21:00

Jak se vám líbí přechod na již zmiňovanou Betu?
Mě se to osobně docela líbí, jen bych si asi vypnul death cameru, ty cíle tam jsou fajn, alespoň je proč hrát :) A možná to donutí lidi koupit si steam, protože teď je na Steamu CS:S za 5 Euro :) NEvím, CS:S mám chvíli, tak se pochlubte vy :)
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

Austin
Site Admin
Věk: 38
Kontaktovat uživatele:

Re: Counter Strike:Source beta - co vy na to?

#2 Příspěvekod Austin » 24 čer 2010, 21:46

Vzhledem k tomu, ze CSko uz nehraju, tak je mi to celkem u prdele :) Nicmene kdyby tomu nepredchazely ty manevry s updatama serveru, tak si myslim by to byl vitany patch. Hlavni je nedopustit aby se stalo to co u 1.6tky kdyz se prechazelo z protokolu 47 na 48. Plno sprominutim blbcu zastavalo nazor ze je kvuli chudackum nonsteamarum nutne bezet na starem protokolu 47. Pak trvalo tri ctvrte roku nez nekdo vymyslel poradny patch, ktery povolil hrani nonsteamarum se starou verzi na novych serverech.
Tohle se proste nesmi opakovat, je treba tvrde vsechny servery updatovat na nove verze. Novy NS patch zajiste vyjde behem chvilky, a neupdatovat server jen proto, ze chudacci NS si neumi stahnout novy patch, je smesne a je to impulz proto, aby se komunita rozdelila na 2 vzajemne nekompatibilni tabory.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvekod Mysteria » 25 čer 2010, 08:54

Tak já jsem každopádně zastáncem updatu, chtělo to nějaké oživení a přesně takhle to trefili - ty problémy co někteří hráči mají - pokles FPS, lagování hry a další věci - nevím co si o tom myslet, protože ani jednu věc jsem nezpozoroval, spíš se mi zdá že mám dokonce ještě lepší ping a i při pingu 150ms mi hra nelaguje a jde hrát, což předtím moc dobře nešlo.
Někteří taky kritizují neúplný český překlad - co by jste čekali? Že během týdne udělá Valve kompletní překlad tak rozsáhlých statistik co jsou teďka v CSS? Používám anglickou verzi Steamu takže tento problém rozhodně nemám - naučte se AJ - je to pro vaše dobro! Jinak ohledně toho updatování serverů má Austin pravdu, to co se stalo na CS 1.6 bylo dost na hovno a na CSS by se to nemělo stát, ale bohužel se to asi (snad v menší míře) stane, protože i tady jsou určité typy lidí, kteří "profitují" z toho, že většina lidí updatla server, že mají na serveru plno NonSteam hráčů, kteří nemají 5€ na Steam (nechtěl jsem napsat plno cheaterů, protože ne všichni jsou cheateři, možná by šlo napsat socky...). Každopádně Steam hráčů je dost a nijak výrazně mě přechod na Steam only ohledně počtu hráčů na serveru neovlivnil :)

max_007
Věk: 36

#4 Příspěvekod max_007 » 27 čer 2010, 22:16

len by som dal cez papulu nenazrancom ktory neupdatly server a teraz tam maju plno nonsteamakov xD (sry nedalo mi to nenapisat hh)

Qefik
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod Qefik » 28 čer 2010, 07:19

max_007 píše:len by som dal cez papulu nenazrancom ktory neupdatly server a teraz tam maju plno nonsteamakov xD (sry nedalo mi to nenapisat hh)

zase ale pak tam nebudou mít nikoho, protože si lidi zvyknou no jiné servery :P A lidi sou líní stahovat, takže kdyby updatly všichni, alespoň by to donutilo lidi koupit si originál, nebo stáhnout :)
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod Mysteria » 28 čer 2010, 07:25

Jenže problém je v tom, že někteří by si to nekoupili ani kdyby to stálo 0.01€, prostě oni to můžou mít zadarmo tak to budou mít zadarmo! To je jejich politika :(

Zpět na „Pokec“