tl;dr: Hraju od Bety 1.2_01, začalo mě bavit administátorství a udělal jsem si server
Já osobně hraju od Bety 1.2_01, kdy jsem vlastně hned šel na Multiplayer server, který byl pod WoW (World of Warcraft) serverem, kde jsem hrával. Na secraftu (z kterého vznikl jistý známý server, cra**uj.cz) jsem hrál do 1.3, kdy mě soustavné rollbacky připravily o 18 stacků diamantů (které jsem získal díky těm rollbackům, co vracely inventář, ale ne truhly).
Pak jsem šel hledat jiný server, kde bych mohl hrát bez koupeného Minecraftu. Dostal jsem se na jistý portál, kde byl majitel tak trochu neschopný a poté, co jsem mu říkal, co by mohl opravit mi poslal permissions.yml. Nevím, jak je to možné, ale hned jsem ten formát pochopil a poslal mu trochu opravený soubor (kde jsem měl admin práva

Každopádně potom jsem šel hrát na jiný, skvělý, server, kde není griefing, je tam naprosto výborná a prostě všechno dobré. Tam jsem vydržel 1.4 a 1.5. Na 1.6.6 tam hodili jinou mapu kvůli změnám v generaci světa a nechtěl jsem vše dělat znova. Znovu jsem se chtěl vrátit k tomu, že jsem něčím víc, než ostatní a mohu jim zlepšovat zábavu. Tak jsem si založil server a provedl ho všemi možnými i nemožnými útrapami. Na 1.8.1 jsem musel dát novou mapu a celá ta verze nestála zrovna za moc, protože jsem na server moc nechodil. Na 1.0.0 jsem všechno znovu obnovil a od té doby jsem se snažil vést server co nejlépe, poslední dobou mi to už zase moc nejde.
Doufám, že jsem vás čtením téhle splácaniny moc neunavil