Od jaké verze hrajete Minecraft?

Pokec o čemkoliv ostatním

Jak dlouho už hrajete Minecraft?

Od Alphy
1
6%
Od Bety 1.2
3
19%
Od Bety 1.3
0
Žádná hlasování
Od Bety 1.4
1
6%
Od Bety 1.5
1
6%
Od Bety 1.6
3
19%
Od Bety 1.7
3
19%
Od Bety 1.8
1
6%
Od 1.0
2
13%
Od 1.1
1
6%

Celkem hlasů: 16

Sejsel
Kontaktovat uživatele:

Od jaké verze hrajete Minecraft?

#1 Příspěvekod Sejsel » 03 čer 2012, 07:45

Tak co, jak dlouho už hrajete Minecraft? Jak jste se k němu dostali? Znáte už všechno, co hra může nabídnout? Nebo stále ještě objevujete krásy hranatých kostiček? :)

tl;dr: Hraju od Bety 1.2_01, začalo mě bavit administátorství a udělal jsem si server

Já osobně hraju od Bety 1.2_01, kdy jsem vlastně hned šel na Multiplayer server, který byl pod WoW (World of Warcraft) serverem, kde jsem hrával. Na secraftu (z kterého vznikl jistý známý server, cra**uj.cz) jsem hrál do 1.3, kdy mě soustavné rollbacky připravily o 18 stacků diamantů (které jsem získal díky těm rollbackům, co vracely inventář, ale ne truhly).
Pak jsem šel hledat jiný server, kde bych mohl hrát bez koupeného Minecraftu. Dostal jsem se na jistý portál, kde byl majitel tak trochu neschopný a poté, co jsem mu říkal, co by mohl opravit mi poslal permissions.yml. Nevím, jak je to možné, ale hned jsem ten formát pochopil a poslal mu trochu opravený soubor (kde jsem měl admin práva :P). Nějak s tím nakonec souhlasil a bylo to vlastně první místo, kde jsem byl administrátorem nebo tak něčím. Byla to zábava, dokud majitel něco nepodělal a nesnažil se nám vnutit, že se (na fakahedě!) spálila paměť. No, museli jsme začít znova, potom to přišlo ještě jednou. To už mě ten neschopný majitel začínal štvát a řekl jsem mu, co si o něm myslím. No, můžete hádat, co se stalo :)
Každopádně potom jsem šel hrát na jiný, skvělý, server, kde není griefing, je tam naprosto výborná a prostě všechno dobré. Tam jsem vydržel 1.4 a 1.5. Na 1.6.6 tam hodili jinou mapu kvůli změnám v generaci světa a nechtěl jsem vše dělat znova. Znovu jsem se chtěl vrátit k tomu, že jsem něčím víc, než ostatní a mohu jim zlepšovat zábavu. Tak jsem si založil server a provedl ho všemi možnými i nemožnými útrapami. Na 1.8.1 jsem musel dát novou mapu a celá ta verze nestála zrovna za moc, protože jsem na server moc nechodil. Na 1.0.0 jsem všechno znovu obnovil a od té doby jsem se snažil vést server co nejlépe, poslední dobou mi to už zase moc nejde.

Doufám, že jsem vás čtením téhle splácaniny moc neunavil :D
01101110011101010110001001110111

MCMichal1
Věk: 36

Re: Od jaké verze hrajete Minecraft?

#2 Příspěvekod MCMichal1 » 03 čer 2012, 11:37

já osobně hraju od verze 1.2.4 :D . začal jsem na single playeru ale potom už byla nuda. Zkusil jsem pár serverů ale nejlepší z nich je podle mě netfire.cz. Jednou u nějakého článku bylo, že servery pro netfire provozuje fakaheda a tak jsem se podíval. Nabídka mě zaujala a protože už s kamarády delší dobu uvažujeme o založení serveru, tak jsem si konečně vybrali poskytovatele. Doufám, že u fakahedy vydržíme min. do verze 3.9.9 :D

SpreyYManNNikKK

#3 Příspěvekod SpreyYManNNikKK » 03 čer 2012, 13:47

1.6.6 :P

Sejsel
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Sejsel » 03 čer 2012, 13:48

A rozepsat se nechceš? :D

SpreyYManNNikKK

#5 Příspěvekod SpreyYManNNikKK » 03 čer 2012, 17:34

Hele ani ne ::D Začal jsem od 1.6.6 , vůbec sem v tu dobu nevěděl co to mc je , naučil mě to kamarád ( sqacis ) s kterym se znám 3 roky přes net sme hráli samp apod , když sem to poprvý hrál tak sem vůbec nevěděl proč sou všude kostky atd , ale nikdy sem nehrál Single Playe r jako hrál ale je to strašná nuda , učil sem se to na MP , server CruentaGaming , nejlepší časy s tim serverem si pamatuji :) doteď vzpomínám :D , na aceho , yokyho ( unkowna ) , Creativa , ... Super lidi alias Super server ... Nebyl sem tam admin ale prostě sem furt těžil a stavěl :D a až skončila cruenta tak sem si založil 5slotovej server a učil sem se se všim , s pluginama si nejdřív hrál magscraft , poté už já sám , zvětšoval sem sloty a teď mám už 3 servery .

Welton123
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod Welton123 » 04 čer 2012, 00:02

MC jsem zacal hrat od verze 1.5 když mi o něm řekli kámoši. Vůbec jsme nevěděl jak se to hrace a tak jsem stone těžil hlinou, nevěděl jsem vůbec, že se dají craftit věci. Pak mě to přestalo bavit. Ve verzi 1.7.3 jsem hral nejdříve SP (už jsem netěžil stone hlinou :- ):-D )
a pak sjem na netu hledal nějaký server, našel sjem jeden ale ten nebudu zmiňovat, protože neni hostovan na FH. Hrál sjem tam asi 2 měsíce, po měsíci hraní a pomáhání hráčům jsem se Hl.Admina zeptal jestli bych mohl byt MOD a on mi napsal, že ano, další den nic a když sjem se ho zeptal třetí den napsal mi, že MODem nebudu a že MODem se stal někdo jiný (ten někdo jiný nehrál na serveru ani týden) naštval jsem se a tak jsem si udělal server pře hamachi :-D , tam jsem se učil s pluginy. Asi po 14dnech jsem na youtube videl server a hledal jsem kde je hostovan. Nasel jsem fakahedu a hned jsem si objednal 5 slotovej server. Řekl sjem o něm kámošům a ty hned jestli mohou být admini. Neuměl jsem jeste s permisisons a tak jsem na serveru mel skupinu Hraci a OP ( /op) Po tydnu sjem zjistil, že OPcka davají normalnim hracum diamanty a ty maji plne truhly. Vyhodil jsem kamose a oni mi zacali nadavat, že to bez nich nezvladnu a že brzo se serverem skončim. Já jsem se zde na forum zacal ucit s permisionsEx , udelal sjem skupiny Hl.Admin, admin a hrac a objevoval sjem nove pluginy, ktere by prinesly zabavu, Potom jsem navýšil sloty na 7, na 14 a to se mě už hráči začali ptát jestli je na serveru VIP, že je nebaví být jen normalní hráč. Začal jsem tedy hledat pluginy na vyhody pro VIP. Kdyz si VIP zacali kupovat Hraci dal jsem 20 slotu a to se doszvěděli dřívější admini a chtěli se stát zase Adminem. Já je adminem nedal a do ted mi to bez nich jde suprove :-) .
CZ/SK TOP Databáze MineCraft Serverů ►KLIK◄
Chceš i Ty mít měnící se podpis? ►KLIK◄

Sejsel
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvekod Sejsel » 04 čer 2012, 22:00

SpreyYManNNikKK píše:Hele ani ne ::D Začal jsem od 1.6.6 , vůbec sem v tu dobu nevěděl co to mc je , naučil mě to kamarád ( sqacis ) s kterym se znám 3 roky přes net sme hráli samp apod , když sem to poprvý hrál tak sem vůbec nevěděl proč sou všude kostky atd , ale nikdy sem nehrál Single Playe r jako hrál ale je to strašná nuda , učil sem se to na MP , server CruentaGaming , nejlepší časy s tim serverem si pamatuji :) doteď vzpomínám :D , na aceho , yokyho ( unkowna ) , Creativa , ... Super lidi alias Super server ... Nebyl sem tam admin ale prostě sem furt těžil a stavěl :D a až skončila cruenta tak sem si založil 5slotovej server a učil sem se se všim , s pluginama si nejdřív hrál magscraft , poté už já sám , zvětšoval sem sloty a teď mám už 3 servery .

CruentaGaming? To jméno znám.. Tuším, že jsem ten server nahlašoval za krádež duševního vlastnictví.. (Prostě kopírování z webu jednoho serveru) :P

SpreyYManNNikKK

#8 Příspěvekod SpreyYManNNikKK » 06 čer 2012, 17:57

aháá :D A změna , začal sem od 1.5 , učil mě to kámoše ten sqacis a od něj sem se ted dozvedel ze od 1.5 :D

Sejsel
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvekod Sejsel » 06 čer 2012, 19:04

Taky jsem měl problém si vzpomenout, kdy jsem začal hrát. Pak jsem si vzpoměl, že v příští verzi padalo z lapisu najednou víc než jeden item. :)

Qefik
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvekod Qefik » 06 čer 2012, 20:17

Já začínal u 1.2 (beta), SP je pro mě pořád nejlepší, udělám obrovskou díru do země, něco postavím a měsíc nebo dva to už nezapnu :D
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

Zpět na „Off topic“