austin pls nefunguje mi na serveri deathmatch , pise to
14 <Failed> "CS:S DM Basics" (2.1.0.446) by AlliedModders LLC
15 <Failed> "CS:S DM Bot Quotas" (2.1.0.446) by AlliedModders LLC
16 <Failed> "CS:S DM Equipment" (2.1.0.446) by AlliedModders LLC
17 <Failed> "CS:S DM Preset Spawns" (2.1.0.446) by AlliedModders LLC
18 <Failed> "CS:S DM Spawn Protection" (2.1.0.446) by AlliedModders LLC
[SM] Plugin cssdm\dm_basics.smx failed to load: Required extension "CS:S DM" file("cssdm.ext") not running.
CSS update vydán (beta)
- max_007
- Věk: 36
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: CSS update vydán (beta)
Mysteria píše:Jerzi píše:Evnscript, steambans a hlavně Maňu ? Pokud ano, byl by tak hodny a napsal mi jakou verzi, abych to nedělal několikrat... dik předem
Mani Admin Plugin jede v pohodě tento: http://maniadminplugin.googlecode.com/file/mani_admin_plugin_v1_2U_orange.zip - ona tahle verze má jenom jiné binárky oproti té předchozí, configy a zbytek je stejný...
EvenScripts jsem zkoušel tento: http://mattie.net/downloads/mattie_eventscripts_200beta2_250i.zip - netestoval jsem to, ale server najel, ES nepoužívám...
SteamBans nepoužívám tak nevím, je třeba vyzkoušet...jimmy píše:server na porte 27393 hluchy uz 5 hodin... hilfeee. ftp ide, aj prava su...
Dej si restartovat server, případně vypnout, chvilku počkat a zase zapnout...když nepomůže tak si dej v CP přegenerovat spouštěcí skript a restartovat znovu.
Dikec
CSS [CZ] ADRENAL!NE *NO-AWP ip. 217.11.249.89:27026 http://www.css-adrenaline.cz
-
po update nic som nemenil a nonsteamaci sa tam prehanaju ako nemci za valky 

- Austin
- Site Admin
- Věk: 38
- Kontaktovat uživatele:
SourceMod neni plne funkcni, uz sem to tu psal, zitra ma vyjit nova verze.
Jinak dalsi dulezite zjisteni. Blbnou boti ve spojeni s mani adminem. To byla ta chyba kvuli ktere hodne serveru nejelo a nemohl jsem prijit na to proc, tak jsem vypinal mani adminy.
Ted jsem teda zjistil, ze je to kvuli botum. Takze u kazdeho serveru ktery nejede a prijdu na nej, vypinam boty. Budu rad, kdyz si je vypnete sami
Jinak dalsi dulezite zjisteni. Blbnou boti ve spojeni s mani adminem. To byla ta chyba kvuli ktere hodne serveru nejelo a nemohl jsem prijit na to proc, tak jsem vypinal mani adminy.
Ted jsem teda zjistil, ze je to kvuli botum. Takze u kazdeho serveru ktery nejede a prijdu na nej, vypinam boty. Budu rad, kdyz si je vypnete sami

FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem
-
- Kontaktovat uživatele:
jimmy píše:po update nic som nemenil a nonsteamaci sa tam prehanaju ako nemci za valky
A seš si jistý že to máš updatlý
Sleduj filmy a seriály online na www.justmovie.cz
Dej karmu těm co ti pomohli
Rád poradím v oblasti Cs:S, Cs:GO, Minecraft
Kdo má víc?

Dej karmu těm co ti pomohli
Rád poradím v oblasti Cs:S, Cs:GO, Minecraft
Kdo má víc?

-
bart píše:jimmy píše:po update nic som nemenil a nonsteamaci sa tam prehanaju ako nemci za valky
A seš si jistý že to máš updatlý
no hadze to achievements tak hadam hej...
v1.0.0.40 (Linux, Dedicated, Protocol 15)
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Jimmy: To není možné, buď ho nemáš Updatlý nebo to jsou Steamáci... 
Austin:V SM mi jde všechno kromě slapu, každopádně když bude aktualizace tak to bude lepší
Bart: Ano a půlka z nich s WH že?

Austin:V SM mi jde všechno kromě slapu, každopádně když bude aktualizace tak to bude lepší

Bart: Ano a půlka z nich s WH že?

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Austin
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Osveta:
"Nadavky" ohledne toho, ze jsem to mel nechat na stare verzi, zvlast u NS serveru.
Toto si opravdu vyprosuju. Pokud se nekomu nelibi, ze ma updatnuty servery, nikdo mu nebrani v tom, aby si tam zpet nahral starou verzi, ktera mu ale samozrejme nepujde, protoze je k tomu zapotrebi jiny spousteci skript. Ano, mohl bych to sice udelat tak, aby to detekovalo slozku orangebox a podle toho spustilo, ale nemam to rozhodne v planu delat kvuli par jednotlivcum.
Navic pokud mi nekdo napise ted vecer, proc jsem mu to updatoval, tak at si sprominutim....
Vyberte si, bud nebudu 5 dni delat nic, nez mi 10% lidi napise, ze to nechce, a mezitim to nebude mit updatle nikdo, nebo to udelam hned a 90% lidi bude spokojenych a 10% lidi proste ne.
Jasne podle Vas by bylo nejlepsi, kdybych se osobne kazdeho zeptal, jestli to chce updatnotu, a pokud ano, tak jeste zkopirovat nejlepe vsechna nastaveni pluginy atd... Ano, mohl bych, ale nehodlam tu kvuli 5-10% lidi, kteri to updatnou nechcou, travit dalsich x az x desitek hodin manualnima updatama a saskarnama.
Uz tak jsem na to mel skripty pro zautomatizovani, a sedim u toho v kuse od rana od 9ti hodin, a to to jeste ani nemam cele hotove. Uz tak toho mam dneka opravdu plnou prdel a jsem znacne rozladen. Pri predstave ze potom cely nasledujici tyden budu na ICQ resit problemy typu: nainstaluj mi mani admina, proc nemam prava ?, me chybi mapy, kde mam nastaveni, apod., tak je mi uz ted na bliti.
"Nadavky" ohledne toho, ze jsem to mel nechat na stare verzi, zvlast u NS serveru.
Toto si opravdu vyprosuju. Pokud se nekomu nelibi, ze ma updatnuty servery, nikdo mu nebrani v tom, aby si tam zpet nahral starou verzi, ktera mu ale samozrejme nepujde, protoze je k tomu zapotrebi jiny spousteci skript. Ano, mohl bych to sice udelat tak, aby to detekovalo slozku orangebox a podle toho spustilo, ale nemam to rozhodne v planu delat kvuli par jednotlivcum.
Navic pokud mi nekdo napise ted vecer, proc jsem mu to updatoval, tak at si sprominutim....
Vyberte si, bud nebudu 5 dni delat nic, nez mi 10% lidi napise, ze to nechce, a mezitim to nebude mit updatle nikdo, nebo to udelam hned a 90% lidi bude spokojenych a 10% lidi proste ne.
Jasne podle Vas by bylo nejlepsi, kdybych se osobne kazdeho zeptal, jestli to chce updatnotu, a pokud ano, tak jeste zkopirovat nejlepe vsechna nastaveni pluginy atd... Ano, mohl bych, ale nehodlam tu kvuli 5-10% lidi, kteri to updatnou nechcou, travit dalsich x az x desitek hodin manualnima updatama a saskarnama.
Uz tak jsem na to mel skripty pro zautomatizovani, a sedim u toho v kuse od rana od 9ti hodin, a to to jeste ani nemam cele hotove. Uz tak toho mam dneka opravdu plnou prdel a jsem znacne rozladen. Pri predstave ze potom cely nasledujici tyden budu na ICQ resit problemy typu: nainstaluj mi mani admina, proc nemam prava ?, me chybi mapy, kde mam nastaveni, apod., tak je mi uz ted na bliti.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
- Austin
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
a nejake statistiky k tomuto updatu:
Byl aplikovan na 81 serveru
-----------------------------
update ma 23231 souboru a celkovou velikost 2435 MB
Celkem tedy bylo preneseno 1 881 711 souborů o celkové velikosti 197 GB
Byl aplikovan na 81 serveru
update ma 23231 souboru a celkovou velikost 2435 MB
Celkem tedy bylo preneseno 1 881 711 souborů o celkové velikosti 197 GB
- max_007
- Věk: 36
Austin píše:Osveta:
to chce dovolenku a odinstalovanie icq xD
Zpět na „Counter-Strike: Source“