Nejde server neco s Portem

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
GamerX
Věk: 31
Kontaktovat uživatele:

Nejde server neco s Portem

#1 Příspěvekod GamerX » 20 dub 2012, 18:34

Ahoj resim zavazny problem nejde mi vobec spustit server a jenom jsem s toho vytahnul toto

Kód: Vybrat vše

Starting: java -d64 -Xms256M -Xmx4096M -XX:+DisableExplicitGC -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+UseParNewGC -XX:+UseNUMA -XX:+CMSParallelRemarkEnabled -XX:ParallelGCThreads=3 -XX:MaxGCPauseMillis=5 -XX:+UseAdaptiveGCBoundary -XX:-UseGCOverheadLimit -XX:+UseBiasedLocking -XX:SurvivorRatio=8 -XX:TargetSurvivorRatio=90 -XX:MaxTenuringThreshold=15 -Xnoclassgc -XX:UseSSE=4 -XX:+UseFastAccessorMethods -XX:+UseStringCache -XX:+OptimizeStringConcat -XX:+AggressiveOpts -jar minecraft_server.jar nogui --log-limit 262144000 -port 27209
182 recipes
27 achievements
>
18:31:37 [INFO] Starting minecraft server version 1.2.5
>
18:31:37 [INFO] Loading properties
>
18:31:37 [INFO] Starting Minecraft server on 93.91.250.114:27209
>
18:31:37 [WARNING] **** FAILED TO BIND TO PORT!
>
18:31:37 [WARNING] The exception was: java.net.BindException: Address already in use
>
18:31:37 [WARNING] Perhaps a server is already running on that port?

ale v properies mam dobre nastavene porty jen misto rcon.port mma 26209 kdyz mam port serveru 27209

L0okAss

Re: Nejde server neco s Portem

#2 Příspěvekod L0okAss » 20 dub 2012, 18:36

zkus 29
Pomohl jsem ti ? tak mi dej karmu !:)

GamerX
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvekod GamerX » 20 dub 2012, 18:37

u toho rcon.port?

Welton123
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Welton123 » 20 dub 2012, 18:39

Kód: Vybrat vše

18:31:37 [WARNING] **** FAILED TO BIND TO PORT!
znamena, že server s timto portem už je zaplý, mě se to taky stalo, napsal jsem na sales@fakaheda.eu a vse se vyresilo.
CZ/SK TOP Databáze MineCraft Serverů ►KLIK◄
Chceš i Ty mít měnící se podpis? ►KLIK◄

GamerX
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod GamerX » 20 dub 2012, 18:41

u ty Fakahedy se porat neco musi srat :D

MiniMe
Site Admin
Věk: 38
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod MiniMe » 21 dub 2012, 14:39

Ja zajímavé, že tento problém máte snad pouze Vy z 600+ minecraft serverů... Server Vám prostě padá, stačí si projít log. Problém bude buď v mapě, pluginu nebo craftbukkitu. žádná konkrétní chyba v logu není, pouze I/O error, takže příčina se bude hledat těžce.

Myslíte si, že je to naše chyba? Prosím, přejděte jinam. My nikoho u nás nedržíme. Rád Vám s tím pomůžu, ale řeči typu "u fakahedy se pořád musí srát" nemám rád, protože v 99% je chyba na straně zákazníka.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

CrazySector

#7 Příspěvekod CrazySector » 24 dub 2012, 12:22

MiniMe píše: Ja zajímavé, že tento problém máte snad pouze Vy z 600+ minecraft serverů... Server Vám prostě padá, stačí si projít log. Problém bude buď v mapě, pluginu nebo craftbukkitu. žádná konkrétní chyba v logu není, pouze I/O error, takže příčina se bude hledat těžce.

Myslíte si, že je to naše chyba? Prosím, přejděte jinam. My nikoho u nás nedržíme. Rád Vám s tím pomůžu, ale řeči typu "u fakahedy se pořád musí srát" nemám rád, protože v 99% je chyba na straně zákazníka.

MiniMe za ten server sem vám už dal 7996,-kč přesně je zaplacen o skoro 2 měsíce dopředu! Během celé te doby sem napsal asi Dejme tomu 10x a to jen když už sem nevěděl co mám dělat ! Jako To co si napsal To Mám Brát jak ?
"Myslíte si, že je to naše chyba? Prosím, přejděte jinam. My nikoho u nás nedržíme. " Pokud by sem si myslel že je FakaHeda špatná volba tak bych si ji nikdy nevybral ! ale tahle ta Věta byla

maximalne neprofesionální a zněla jako kdyby si měl serverovny doma v obýváku ! A co je ještě horší a doufám že to není pravda a snad si nemyslíš že zákazník je jen nato aby platil ! Pokud si za něco platím chci to mít funkční a je mi uplně jedno kde ten server budu mít koupený ! myslím že Zákazník má pravdu i když pravdu nemá všude to tak je bylo i bude takže pokud Existuje 1% že ted mám pravdu tak budu vděčný za pochopení a to proto že to samé co mám já na mém Serveru se Testuje na 2 serveru a zaujimave je že tam to jede na 100% třeba 5 dnu a mne uplně to samé malem 5 dnu nejde takže příště je lepší to skontrolovat a ne jen tak přes asi matematiku nebo já nevím kdo a jak došel nato že chyba je 99% u nás a ještě další GamerX to zkoušel! vše klapalo 5 dnu na jak ty říkáš 99% než to nahodil mně a server to neutahl a 3dny nešel než se došlo na to že byla chyba v portu ale samozřejmě ten port je náš takže to byla chyba naše že?
Pokud to je takhle tak ok :-) NAZOR na FakaHedu nezměním a myslím že je jedno kde ten hosting budu mít protože každy hosting ma 1 věc společnou a to FAKT že Fungovat to musí Všude
ať už v kvalitě: nízké, střední, vysoké, ten hosting by mel byt bez problému :-)

Omluvám se za GamerX ale neni to dement a to že se na něco zeptá není proto že to neví ale aby se ujistil že to neposere a tež si myslím že po 5ty dnech nastavovaní a skoušení zda je vše ok a pak to zrazu nejde 3dni si myslím že nadávka byla na místě a že to shodil zrovna na FakaHedu mělo asi z 99% za nasledek to že ten server 3 dny nešel :-) .

a přište bude lepší poslat d.........e Třeba
SpreYyManNNikKKA

kterej ma v rekordně krátkém čase 340 Příspěvku Což je
cca 3,4 příspěvku na den podobu 90 dnu,
tám to bude mít smysl a každý vám dá plně za pravdu

Obrázek Jinak Server už de a Zatím Vše oK
Naposledy upravil(a) CrazySector dne 24 dub 2012, 12:53, celkem upraveno 2 x.

GamerX
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvekod GamerX » 24 dub 2012, 12:32

Ano je to pravda na jednom serveru mam vse uplne stejne jako na tomto co jsem zminoval ,tam jede vse dopuntiku bez chyby zadny lagy vubec nic na tomto server je uplne to stejne nastaveni pluginy ale do co tyden vzdy se najde naka chyba takze na nasi strane to neni je to na vasi strane....

MiniMe
Site Admin
Věk: 38
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvekod MiniMe » 27 dub 2012, 10:57

Byl jsem teď 2 dny mimo PC, takže odepíšu později.

Ten druhý server, kde je vše úplně stejně. Kolik má slotů? Předpokládám, že určitě ne 250 a že na něm nehraje přes 50 lidí současně?

To, že druhý server je úplně stejný je naprostý nesmysl. Dva stejně nastavené servery nejsou nikdy stejné. Může se jednat o jakoukoliv hru, ale u minecraftu to platí dvojnásob.
V mapě může být vadný chunk. Na jednom serveru se to nemusí vůbec projevovat, protože se problém objeví, až když na dané místo příjde nějaký hráč. Druhý server kvůli stejné chybě spadne třeba 3x denně.
Pak ohledně pluginů - vsadím se, že valná většina pluginů je tvůrci testována na serverech o velikosti okolo 20 slotů. A vůbec nikdo Vám pak nemůže zaručit, že při 100 hráčích plugin neshodí server.
Velké servery jsou prostě problém a musíte s tím počítat. I prasácky nastavený server může jet s 20 lidma naprosto bez problému.

Za tím, co jsem napsal si stojím. Já jsem neodepsal jen tak z fleku. Zkontroloval jsem log, našel I/O error, překontroloval jsem disky, spustil krátké testy. Nastavení os je všude totožné a žádnou HW závadu jsem nenašel. Reagoval jsem trochu ostřeji, protože z věty "u ty Fakahedy se porat neco musi srat :D" vyplývá, že je to zaručeně naše chyba a jinde takové problémy nejsou.

Samozřejmě platí "Náš zákazník, náš pán". Vše má ale své meze a může se to obráti na "Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozvývá". Možná to je trochu kontraproduktivní, ale já se nechovám k zákazníkům, podle toho, kolik platí, ale jak se chovají. Mám na mysli chování, ne nárok na technickou podporu. Dal bych ale ruku do ohně za to, že základní instalace serveru poběží naprosto bez problému. A je Vám určitě jasné, že nemůžeme ručit za plugin, který vytvořil Franta z Újezdu nebo Johny z Torronta.

Mimochodem nechápu, z čeho vyznělo, že máme servery doma v obýváku :)
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

SpreyYManNNikKK

#10 Příspěvekod SpreyYManNNikKK » 27 dub 2012, 12:29

Já se vůbec divím že fakaheda bere jako svoje zákazníky takový b***e , a pokud vím příspěvky sem má zakládat majitel serveru a nezajímá mě že jeho kamarád GamerX :)

EDIT : Já se aspoň snažím někomu pomáhat a né že taddy dva amatéři ještě porušují pravidla ( ani si je nepřečetli ) a ještě nadávají fakahedě , i kdyby si za server dal 20 000 , byli to tvoje rozhodnutí , ty to chceš tak tady to máš :)

Zpět na „Minecraft, Tekkit“