Zkušenosti s Fakaheda.eu

Pokec hlavně o tomto fóru - co tady chybí a co by mělo být jinak
MiniMe
Site Admin
Věk: 38
Kontaktovat uživatele:

Re: Zkušenosti s Fakaheda.eu

#11 Příspěvekod MiniMe » 21 kvě 2010, 11:24

Zazalohuje se vicemene vsechno rozdilne od zakladni instalace. Nezalohuji se slozky jako hl2 a jine, ktere se nemeni (u css).
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvekod Mysteria » 21 kvě 2010, 11:31

Tak to jasné, protože je to nepotřebný, když po reinstalaci se tam vytvoří...

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvekod Mysteria » 01 čer 2010, 18:45

Tak jdu vyzkoušet vaší zálohu - servery mám překonfigurované, stabilní, s pluginy a vším možným :)
Takže bych prosil o zálohu mých serverů (viz podpis) - díky.

Jinak když budu chtět pak server reinstalovat, tak jenom dám reinstal a pak vyberu zálohu a vše se udělá samo do stavu, kdy byl server zálohován? Vynikají, alespoň nebudu muset pořád uplaodovat zdlouhavě ty pluginy... :)

MiniMe
Site Admin
Věk: 38
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvekod MiniMe » 01 čer 2010, 19:40

Mas zazalohovane, co s tim jde delat se podivej sam...
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvekod Mysteria » 01 čer 2010, 21:49

Tak to je super, už jsem si to k sobě stáhl na server a nahrátí na server je také jednoduché. Teďka bude reinstalace otzákou pár minut - cca 10 minut reinstalace + 5 minut nahrání na server ;)

w_And_Y

#16 Příspěvekod w_And_Y » 10 zář 2010, 01:51

Moje skusenosti z fakahedou :

Server - Skoro vôbec ma nepadá, ani nepätám kedy mi naposledy padol. Zas co ma moc neteší že má zvýšený ping, nieje to len tím že tam mám vela pluginov atd. skusal som vypnut a o maličko boli menšie. Ja mám cca 20ms ping a som z SK a z CZ maju niektorý 25-30ms ... čo je fakt čudné... za tu cenu by som si uz predstavoval fakt iné pingy také ako mám na serveroch od sonuxu 3-8ms aj ked je to gamehosting ze sa im stale odpaluju zdroje atd.

Cena - Fakaheda je asi najdrahší gamehosting čo som vydel. Aj ked sú napr. kvalitný to nehovorím že nie ale cena je moc premrštena a ked je taká cena že za basic server zaplatím tolko ako inde za 1000FPS server, za tú cenu by bolo už aspoň dať hlstatx zadarmo a nie az ku serverom XT čo je cena pre multymilionárov. HLstatx nezaberá veľa Mb a nestojí to nič.

Keď to zhrniem tak si myslim že ta cena by mala ísť dole lebo doslovne zkrachujete teraz sa budete smiať, ale potom budete ľutovať.
Za tú cenu čo tu stojí BASIC tak na crew.sk mam za tú cenu 1OOOFPS zo všetkým a online podporou, a servery sú tak isto kvalitné a majú lepšie pingy.

Porovnajte si ten rozdiel :
Fakaheda.eu - 1Mesiac Counter-Strike 1.6 BASIC 20SLOT (500FPS) cena : 14.35 €
crew.sk 1Mesiac Couter-Strike 1.6 "Advanced" 20SLOT (1000FPS) cena : 14€
To je rozdiel čo?

A ešte teraz crew.sk vymýšla zlavu čo každy hosting položí.

Kód: Vybrat vše

Čo by ste povedali na zľavu -90% na všetko po dobu minimálne 1 mesiac? Páčilo by sa? Tak toto bude realitou už čoskoro!
A to nie je všetko, po ukončení akcie sa už ceny nevrátia na pôvodné, ale oveľa NIŽŠIE. A to nasledovné: Advanced 0,5 / slot, Classic 0,25 / slot.

Nerobím im reklamu ale je to tak :) Maly by ste sa nad tímy cenami trochu zamyslieť.

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvekod Mysteria » 10 zář 2010, 08:02

Ping 3 - 10ms? To je sice pěkný, ale kdo z lidí má takový internet, aby takovéto pingy využil? Já mám max 15 - 20 a je to limitováno mojí Wifi, možná na optice by ty pingy mohli být lepší.

S tou cenou se dá více méně souhlasit, ale to tady Austin někde psal, že to XT se bude měnit, protože třeba u CSSka už XT nepřináší prakticky nic navíc, když už tick 100 není :(

Jinak tebou zmiňovaný hosting má sice online technickou podporu, ale dost lidí si chodí pro rady i sem od nich, protože tu podporu neposkytují pro pluginy a další modifikace nainstalované samotnými uživateli (alespoň co o tom vím) - a přitom by určitě u nich taky nebyl problém sehnat lidi, kteří by to za nějakou malou odměnu rádi dělali.

A ohledně té jejich cenové politiky, jak už dříve měli -25% a teďka dokonce o tolik hodně dolů, to se mi vůbec nelíbí, protože pokud tímto zlikvidují ostatní hostingy (o čemž pochybuju, ale...), tak si budou moci nasadit ceny jaké budou chtít, dokud bude konkurence tak se ceny budou tlačit dolů, jakmile nebude, tak taky už nebude důvod snižovat ceny :(

komarsz
Věk: 49
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvekod komarsz » 10 zář 2010, 14:11

Docela mě zaráží u crew těch 1000 FPS. To je garantovaný ?
Pokud si nebudu umět správně nakonfigurovat hru, mít výkonný a hlavně čistý PC tak se na 1000 FPS nemůžeš nikdy dostat.
A jak správně psal mysteria. At si sem nechodí a nebo i ke mě na ICQ tyto lidi pro rady, když maj tak kvalitní hosting a technickou podporu.

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvekod Mysteria » 10 zář 2010, 14:55

Tak oni garantují 1000FPS na straně serveru - to jestli to utáhne tvůj PC už není jejich problém. A myslím, že to úplně garantované není, ale mají nějaký graf a bylo to okolo 980 - 1000FPS průměr, takže jako je to slušný, ale na co? :) Připadá mi to jako zbytečné honění za číslama, který stejně už nemají pro hru žádné viditelné vylepšení.
Fakt by mě zajímalo, například když já mám v CSSku 120FPS a někdo třeba 300 jakej je v tom rozdíl, samozřejmě že žádnej, oko to nemá šanci rozeznat :)
A ohledně toho supportu, si vzpomínám, že jsem někdy dávno někomu radil a on mi psal že jsem super a že psal původně k nim na podporu a tam ho vyhodili, že tohle si hráči řeší sami :(

Qefik
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvekod Qefik » 10 zář 2010, 15:30

w_And_Y píše:Moje skusenosti z fakahedou :

Server - Skoro vôbec ma nepadá, ani nepätám kedy mi naposledy padol. Zas co ma moc neteší že má zvýšený ping, nieje to len tím že tam mám vela pluginov atd. skusal som vypnut a o maličko boli menšie. Ja mám cca 20ms ping a som z SK a z CZ maju niektorý 25-30ms ... čo je fakt čudné... za tu cenu by som si uz predstavoval fakt iné pingy také ako mám na serveroch od sonuxu 3-8ms aj ked je to gamehosting ze sa im stale odpaluju zdroje atd.

Cena - Fakaheda je asi najdrahší gamehosting čo som vydel. Aj ked sú napr. kvalitný to nehovorím že nie ale cena je moc premrštena a ked je taká cena že za basic server zaplatím tolko ako inde za 1000FPS server, za tú cenu by bolo už aspoň dať hlstatx zadarmo a nie az ku serverom XT čo je cena pre multymilionárov. HLstatx nezaberá veľa Mb a nestojí to nič.

Keď to zhrniem tak si myslim že ta cena by mala ísť dole lebo doslovne zkrachujete teraz sa budete smiať, ale potom budete ľutovať.
Za tú cenu čo tu stojí BASIC tak na crew.sk mam za tú cenu 1OOOFPS zo všetkým a online podporou, a servery sú tak isto kvalitné a majú lepšie pingy.

Porovnajte si ten rozdiel :
Fakaheda.eu - 1Mesiac Counter-Strike 1.6 BASIC 20SLOT (500FPS) cena : 14.35 €
crew.sk 1Mesiac Couter-Strike 1.6 "Advanced" 20SLOT (1000FPS) cena : 14€
To je rozdiel čo?

A ešte teraz crew.sk vymýšla zlavu čo každy hosting položí.

Kód: Vybrat vše

Čo by ste povedali na zľavu -90% na všetko po dobu minimálne 1 mesiac? Páčilo by sa? Tak toto bude realitou už čoskoro!
A to nie je všetko, po ukončení akcie sa už ceny nevrátia na pôvodné, ale oveľa NIŽŠIE. A to nasledovné: Advanced 0,5 / slot, Classic 0,25 / slot.

Nerobím im reklamu ale je to tak :) Maly by ste sa nad tímy cenami trochu zamyslieť.

Pingy to není věc jen gamehostingu, ale záleží odkud jseš a kde je server, jak moc je zatížená linka a další blbosti... podle mě na PUBu je fuk jestli máš 10 nebo 20. Na serverech od crew.sk jsem měl jeden server a už nikdy víc. Když jesm jim psal proč to tak strašně laguje, tak mi odepsali že zatěžuju server(hw). U FH máš podporu ať máš jakýkoli server a nikdy tě nepošlou k šípku, když popíšeš problém, třeba že ses i v něčem hrabal a teď to nejde. Ceny by možná mohly jít dolů, ale spočítej si kolik měsíčně stojí provoz, kolik stály ty mašiny a je potřeba aby to něco vydělávalo. Kuřák dokáže 300 kč vykouřit i za den, tak to asi nebude tolik peněz... Takže bych se neoháněl "kvalitou" crew.sk. Jinak, bezproblémů je možné nastavit ping v tabulce na určitou hodnotu. Viděl jsem polský server, v tabulce ping 20, v net_graph-u 120... To máš jak s autem. Vždy najelo víc, než má v čísilkách na tachometru. Pokud sis sem šel dělat reklamu na crew.sk, prosím, ale to jen dokazuje, proč má fakaheda takovéto postavení. Jsou to služby!
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

Zpět na „Pokec“