Podvodná stránka Imming.cz a její majitel Teiichi
- SamerLP
Re: Podvodná stránka Imming.cz a její majitel Teiichi
@Haxedus - čiže chceš povedať, to, že iba zrušil web tak tým to všetko akože skončilo? Si myslíš, že nepríde s nejakým novým pod iným nickom, rovno aj novú identitu si vytvorí na internete, a bude pokračovať ďalej v tom čo robí...
- izyy
- Věk: 10
- Kontaktovat uživatele:
Áno tým to fakt končí, tým že tu budú poškodený screenovať správy sa nič nezmení. Nabudúce takého rovno nahlasovať na daňový a na ČOI / SOI keď sa javí ako teiichi. To môže urobiť každý aj bez toho aby bol s ním v nejakom pomere.
- variodriver
- Věk: 14
- Kontaktovat uživatele:
Upřimné pochybuju že tu má někdo dost odvahy nahlásit ho, konec konců, většina "podvedených" jsou děti se mi zdá
A já ho jen tak bez důkazů nahlašovat nebudu

- Aishak
Ty stránky někde půjdou dohledat. Přeci jenom jsou stále zaindexované ve vyhledávačích
takže pokud to chcete dotáhnout do konce tak se trochu snažte

- variodriver
- Kontaktovat uživatele:
A taky uložit si vsechny prispevky zde na foru co jeste nesmazal. Asi to udelam jakmile budu na PC
- izyy
- Kontaktovat uživatele:
Príspevky neni možné zmazať, moderátori k nim stále majú prístup. Áno, podvedený väčšinou nemajú ani 18 takže by im to museli podpísať rodičia, ktorým sa samozrejme nebudú chváliť že prišli na internete o desiatky eur svojim nerozvážnym konaním. Poškodený teiichi-m nad 18r sú zas natoľko pasívny, že mu podobné konanie telerujú aj opakovane.
- ASKER
variodriver píše:Upřimné pochybuju že tu má někdo dost odvahy nahlásit ho, konec konců, většina "podvedených" jsou děti se mi zdáA já ho jen tak bez důkazů nahlašovat nebudu
Ten pocit, když kiddo kterej nemá ani občanku mluví o dětech. Jakože rly? Hochu, už jen podle tvého profilu lze lehce poznat, že jsi stěží na druhém stupni ZŠ. Takže bych se být tebou nevyjadřoval.
- variodriver
- Kontaktovat uživatele:
Potrefená husa se vždy ozve
Btw. jak z mého profilu poznáš můj věk věštče? Zas tolik tam toho vyplněného nemam
Btw. jak z mého profilu poznáš můj věk věštče? Zas tolik tam toho vyplněného nemam

Naposledy upravil(a) variodriver dne 26 čer 2017, 20:43, celkem upraveno 1 x.
- SamerLP
izyy píše:Áno tým to fakt končí, tým že tu budú poškodený screenovať správy sa nič nezmení. Nabudúce takého rovno nahlasovať na daňový a na ČOI / SOI keď sa javí ako teiichi. To môže urobiť každý aj bez toho aby bol s ním v nejakom pomere.
Lenže takéto nahlásenie nikto nikdy nespraví, buď to je dôvod ako sa spomínalo, že má pod 18 rokov a rodičia by to museli podpísať, alebo tí nad 18 rokov tí skôr sa na to vyserú lebo im sa určite nechce to riešiť pretože aj tak by s tým všetkým bolo viac papierovačiek ako by sa to nejako vyriešilo.
- izyy
- Kontaktovat uživatele:
Nahlásenie na inšpekciu ani na daňovú sa neviaže na vek, na daňový môžeš poslať aj anonym a budú sa tým zaoberať.