Zdravím, mám problém ohledně spawnu. Mám takové menší uvítací lobby, v jednom světě. Po připojení a přihlášení se v tom světě, mě a hráče kteří tam hrají delší dobu, normálně teleportuje buď na spawn, nebo na místo, kde byl dotyčný naposled. Ovšem problém přichází až tehdy

Začne to pak nějak divně bugovat a udělá to buď...
1. To že hráč se začne přihlašovat v normálním světě na /spawn-u , což by neměl. No a až po přihlášení, ho to teleportuje na to lobby. Někdy se stává, že ho to vyzve k dalšímu přihlášení...Takže to je úplně naopak.
2. Někdy se stane, že hráč se přihláší v lobby a místo aby ho to portlo na spawn, teleportuje ho to na nějaké random místo v hlavním světě, kde je spawn...a většinu hráčů, to portuje na to samé místo...nikoliv na /spawn kde by ho to mělo portnout.
3. No a vyjímečně se stane..že to funguje tak jak má..že se hráč přihlásí v lobby a po přihlášení ho to portne na /spawn.
Zkoušel jsem vše...v lobby nastavit /authme setspawn, /authme setfirstspawn a nebo taky přes essentials /setspawn newbies , což by mělo nově příchozím hráčům nastavit ten spawnpoint. No a hlavní spawn mám nastaven v tom klasickém světě, kde by je to mělo teleportovat a to tam mám nastaven /setspawn <group> a to pro každou skupinu zvlášť, kdyby něco..taky nic. Nevíte kde by mohla být chyba?