Zdravím,
založil jsem si na FH server na nový modpack FTB Beyond, abych tak náročný server neprovozoval na mém slabém PC. Zažádal jsem o 4 GB RAM pro dobrý běh. Na FH server běží na cca 3Gb RAM a cca 30% CPU. Když se tam připojím s klientem, tak se mi to neskutečně seká - mám 1 - 2 FPS, takže hra není vůbec hratelná. Singleplayer se seká úplně stejně, ale když jsem si na svém PC vytvořil server, tak to bylo hratelné normálně, jen jsem měl CPU a RAM na 100%. Nevíte, čím by to mohlo být?
Mám CPU AMD x4 945, RAM 8GB, GPU MSI R9 380, ZD GA-970A-UD3
Na FH běží server na nejnovější Javě a v PC mám také nejnovější Javu i ovladače grafiky, bohužel ostatní ovladače pro ZD nejsou moc aktuální, protože pro WIN10 vyšla aktualizace jen pro zvukovku na mojí desku. Na MC mám nastavenou rychlou grafiku a vyplé detaily.
Využití PC: https://pasteboard.co/bpGV6epox.png
FH ID: sm343djxab4oj87iak3f
Děkuji za rady.
Sekání modpacku FTB Beyond
-
- misuda12
- Věk: 25
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sekání modpacku FTB Beyond
Možno sa vtedy alokovalo viacej pamäte, skús pridať clientu pár GB RAM naviac, nemyslím si že by to bolo serverom
Poprípade si vypni všetky procesy čo ti bežia, a nechaj len clienta, zmenši si renderdistance, a vypni particles/animations, aj v tom môže byť problém
Poprípade si vypni všetky procesy čo ti bežia, a nechaj len clienta, zmenši si renderdistance, a vypni particles/animations, aj v tom môže byť problém
[img width=350px height=20px]https://minecraft-statistic.net/userbars/350x20/player/misuda12.png[/img]
Ak som ti pomohol, tak K+
-
Já tomu měl přidělenou paměť 6GB. Vyřešil jsem to už tím, že jsem stáhl předchozí verzi, ta běží normálně. Podle mě musí být problém v té aktualizaci ModPacku. Ono se tam sekalo už i to menu, že jsem musel chvilku počkat, než se tam myš přesune na nějaké tlačítko.
- misuda12
- Věk: 25
- Kontaktovat uživatele:
A sťahoval si to cez ControlPanel/Modpacky alebo normálne cez FTP si si extrahoval súbory ?
Mám totiž skúsenosti s tým že niektoré verzie PluginManageru/Modpackov sú trošku neakuálne, a niektoré verziu sú aj poškodené. Každopádne gralujem
Mám totiž skúsenosti s tým že niektoré verzie PluginManageru/Modpackov sú trošku neakuálne, a niektoré verziu sú aj poškodené. Každopádne gralujem

[img width=350px height=20px]https://minecraft-statistic.net/userbars/350x20/player/misuda12.png[/img]
-
Musel jsem to tam nahrát celé sám, protože daný modpack ještě FH nepodporuje.