Zdravím,
nedávno jsem si zakoupil server on FH zaměřený na Tekkit, nainstaloval jsem Tekkit Classic 3.1.2 RECOMMENDED a s kamarádem ve 2 hrajeme na serveru.. Ale už od začátku se mi zdá, že se stává spousta divných věcí oproti Singleplayeru. Počítám že to nebude jako na singleplayeru ale chci se i přesto zeptat na nějaké okolnosti:
1) Při zabíjení mobu se často stane že se prostě bugnou do bloku a na chvíli je nejde vůbec vidět
2) Mám quarry ze kterého mi putují itemy do teleportu, kde se sice portují ale já vidím že se vrací (textura)
3) Při teleportování itemů od quarry a následnému putování do bedny nejdou vůbec vidět ale do bedny doputují (zase textura)
4) Generování mapy, kolikrát se nám stalo že najednou chyběl kus terénu, potom jsme se odpojili a připojili a najednou byla na místě sopka..
Budu rád pokud mi jakkoliv poradíte, pokud bych měl přeinstalovat server na tu verzi 3.1.3, něco nastavit nebo cokoliv. Byl bych dost rád pokud by se aspon část chyb vytratila aby byla hra o něco příjemnější
Díky