když chci dát zálohu z 2:43 tak tam nahodí tudle mapu .... ( takoby tu zálohu fakaheda smazala )
pomoooc prosím
wipe
-
- Věk: 30
-
Re: wipe
jsem spolumajitel
-
co tam mám vyplnit ? učet na fakahedě mám poprvé
nějaký kod tam mám
nějaký kod tam mám
-
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
V ucp.php?i=172 je kolonka FH_ID a pri nej aj popis ako to vyplniť.
-
už to mám a co dál ?
-
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
Nikdy nezverejňuj svoje FH_ID, je to dosť citlivý údaj.
Momentálne som nepochopil, sám od seba sa zmazala mapa? Určite si nič nemenil? Nedávno bola aktualizácia pre všetky Rust servery vzhľadom na nejaké nové veci ktoré pridali. Riešilo to tu viac ľudí, vec sa má tak, že pokiaľ chceš používať tú aktualizovanú verziu Rustu (inak sa ti z novšieho Rust clientu nepôjde pripojiť), musela sa mapa premazať a vygenerovať nanovo. Avšak nemusí to byť tvoj prípad, len vravím, že je to jedna z možností ak si nie si vedomí, či si ho mal aktualizovaný.
Ak si však hral na najnovšej verzii Rustu a mapa sa ti zmazala sama aj tak, pozri sa kedy naposledy máš v zálohách posledný save. Zatiaľ sa mi nestalo, že by po kliknutí na
zálohu nenahralo. Poprípade popíš mi, aký problém máš pri jej nahrávaní.
Momentálne som nepochopil, sám od seba sa zmazala mapa? Určite si nič nemenil? Nedávno bola aktualizácia pre všetky Rust servery vzhľadom na nejaké nové veci ktoré pridali. Riešilo to tu viac ľudí, vec sa má tak, že pokiaľ chceš používať tú aktualizovanú verziu Rustu (inak sa ti z novšieho Rust clientu nepôjde pripojiť), musela sa mapa premazať a vygenerovať nanovo. Avšak nemusí to byť tvoj prípad, len vravím, že je to jedna z možností ak si nie si vedomí, či si ho mal aktualizovaný.
Ak si však hral na najnovšej verzii Rustu a mapa sa ti zmazala sama aj tak, pozri sa kedy naposledy máš v zálohách posledný save. Zatiaľ sa mi nestalo, že by po kliknutí na

-
měl jsem aktualizovaný rust ale jak se automaticky restartnul server tak se to wipnulo......ale když ten server nahrávám tak mi to nahodí prazdny server bez ničeho ....