Zdravím,
chtěl bych se zeptat zda má někdo zkušenost s nastavováním vip sms s tím že se danému hráči aktivuje daný KIT z oxide módu (Kits for Rust).
Nebo jak jinak se to dá udělat. Koukal jsem se na minecraft vip sms nastavení, ale balíček se mi neaktivuje. Tak nevím kde dělám chybu.
Předem děkuji,
pěkný den.
Lukáš
SMS VIP
-
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
Re: SMS VIP
Chyba je v tom, že Rust server ti beží na windowse, takže najlepšie urobíš, keď si napíšeš ticket pre migráciu na linux server. Potom ti tie príkazy v SMS VIP budú fungovať.
-
No já to na linuxu už mám.
-
- Kontaktovat uživatele:
Podľa tvojho FH_ID máš len normálny Rust a Rust legacy. Funguje ti konzola? S obyčajnými príkazmi? A čo máš nastavené vo VIP nastaveniach v CP?
-
Konzole mi funguje, a mam nastavené:
Odeslání notifikace na e-mail lu.planka@seznam.cz
Zaslání příkazu %nick si aktivoval VIP na server 82.208.17.33:27057
Ale nevím jak to propojit s kitem aby dostal přidělené věci.
Odeslání notifikace na e-mail lu.planka@seznam.cz
Zaslání příkazu %nick si aktivoval VIP na server 82.208.17.33:27057
Ale nevím jak to propojit s kitem aby dostal přidělené věci.
-
- Kontaktovat uživatele:
Pozrel som sa na ten plugin, no neexistuje možnosť ako len tak givnúť inému hráčovi už vytvorený kit. Jediné čo ide spraviť je pridať mu oprávnenie na givnutie toho kitu a tam následne navoliť koľko môže tento kit maximálne použiť.
-
Popřípadě jak udělat nějaké jiné výhody a jednodušší, jsem v tomto začátečník tak pak bych se s tím nějak popral. Zatím jsem nehledal ani žádný videonávod, ale pochybuji o tom že by to někdo z ciziny dělal přes sms nebo něco tomu podobného.
-
- Kontaktovat uživatele:
Záleží od toho aké pluginy používaš a aké chceš výhody. Každý plugin na oxide (ak podporuje permissiony) tak robí niečo iné. Skús sa ísť inšpirovať na iné servery nech ti príde na rozum, čo asi chceš.
-
Já ani nevím co bych jim dal, třeba nějaké itemy a nebo supply granáty. Neco jednoduchého, ale zase zbytečné něco co si kdo může vytěžit. Takže třeba za 50kč 3xsupply granát a za 99kč 10x. To je zatím jediná moje představa. Jinak toho ani v rustu moc nabídnout nejde.