Aktualizace serveru
-
Aktualizace serveru
Zdravim všechny Rusťáky mam takovou prosbu pořídil jsem nově server a zrovna v mojí smůle proběhl update hry a nvm jak updatovat server
pradí mě někdo? snad nebudu muset stahovat nějaký ten oxide ...... myslel jsem, že vše bude automatické ..... pořád v to doufam

- Teiichi
- Věk: 25
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aktualizace serveru
Pokud se nemýlím, tak v CP Fakahedy máš v dashboardu možnost server aktualizovat, příp. zapnout automatickou aktualizaci v nastavení.
“Computer science education cannot make anybody an expert programmer any more than studying brushes and pigment can make somebody an expert painter.”
“Příliš snahy škodí, když programátor použije CTRL+C a CTRL+V více jak jednou, má někde chybu v návrhu.”
“In theory, theory and practice are the same. In practice, they’re not.”
“Vždy pište kód tak, jako by ten chlapík, co ho po vás bude udržovat, měl být násilnický psychopat, který bude vědět, kde bydlíte.”
“Příliš snahy škodí, když programátor použije CTRL+C a CTRL+V více jak jednou, má někde chybu v návrhu.”
“In theory, theory and practice are the same. In practice, they’re not.”
“Vždy pište kód tak, jako by ten chlapík, co ho po vás bude udržovat, měl být násilnický psychopat, který bude vědět, kde bydlíte.”
-
A když reinstaluju server za jak dlouho se objeví ve výběru serveru ?
-
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, ty nič robiť nemusíš, všetko sa aktualizuje samo.
-
Jak většinou rychle probíhají aktualizace serveru? Dal jsem ho restartovat aby to našlo nový update. Restart proběhl ale v konzoli se mi jen vypisuje:RCON closed connection. Trying to reconnect...
Díky za odpověd.
Díky za odpověd.
- Sw0FF0rD
- Věk: 44
zeptam se jde vratit stara verze rustu abych se napojil na svuj server nez bude aktualizovany i server na rust dekuji pekne David
-
blbá aktualizace dal jsem restart serveru kde měla probehnou aktualizace tedka to píše že Spuštěný a proces běží a v seznamu není nic...
Edit tak to píše to same v konzoli jak tomu nahoře
Edit tak to píše to same v konzoli jak tomu nahoře
- Sw0FF0rD
- Věk: 44
Aha uz nic tak ze kdyz byl udpade mam pak vypnout a zapnout server protoze me nenaskoci ve vypisu serveru v modovanch ani v oblibenych .
-- 27 led 2017, 00:27 --
Me se neaktulizoval server na novy wip bejska a vse me zustalo jak to je mozne ?? Neni to tim ze jsem po wipu co me ho nenacetlo ten server tak jsem ho vypnul preinstaloval jsem oxide a zase zapnul . Neni to timhle nahodou ?? A nebo co mam udelat aby se me to aktualizovalo na serveru ten novy udpade ??
-- 27 led 2017, 00:45 --
Vse zustalo v Rustu stejny prijde me zadny Udpade nebyl na serveru.
-- 27 led 2017, 00:27 --
Me se neaktulizoval server na novy wip bejska a vse me zustalo jak to je mozne ?? Neni to tim ze jsem po wipu co me ho nenacetlo ten server tak jsem ho vypnul preinstaloval jsem oxide a zase zapnul . Neni to timhle nahodou ?? A nebo co mam udelat aby se me to aktualizovalo na serveru ten novy udpade ??
-- 27 led 2017, 00:45 --
Vse zustalo v Rustu stejny prijde me zadny Udpade nebyl na serveru.
-
Už to funguje, co se týče ingame, tak si přečti Devblog 145 čeho všeho se týkal update.
SmallFish
SmallFish